Sfeerbeurs LaTable; zien, beleven, proeven én opvallend anders


Grote Kerk Naarden - 9 t/m 12 november 2017

NAARDEN, 20170629 -- Al meer dan 20 jaar is de nationaal bekendstaande Sfeerbeurs LaTable hét lifestyle-event in de aanloop naar ‘the Festive Season’. In de prachtige ambiance van de Grote Kerk in Naarden-Vesting geniet de bezoeker van dé facetten van een luxueus eigentijds leven. LaTable staat voor ZIEN, BELEVEN, PROEVEN en ONTDEKKEN van Home & Living, Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry & Watches tot Food & Wines.

Verrassend anders: de Wondere Werelden van LaTable

Dit jaar heeft LaTable meerdere nieuwe “Wondere Werelden” gecreëerd. In de twee aparte vleugels van de Grote Kerk zijn enerzijds de wondere wereld voor de Man en anderzijds de Vrouw te vinden met een typische eigentijdse beleving. De wondere WoonWereld met het ultieme luxe interieur is een inspirerend nieuw, open gedeelte in het midden van de Grote Kerk. De BuitenWereld completeert de Wondere Werelden van Sfeerbeurs LaTable.

Smaakvolle Etalages

Ook nieuw dit jaar zijn de fraai ingerichte “etalages” bij de ingang, die de bezoeker direct opvallend verrassen. Hier is een voorproef te zien van al het bijzondere dat LaTable te bieden heeft. Deze opvallend andere setting maakt, naast de traditionele tafelcultuur, een bezoek aan LaTable nog meer de moeite waard!

Mannen gratis!

Op vrijdag 10 november kunnen alle vrouwen Sfeerbeurs LaTable samen bezoeken voor de prijs van één (2 personen € 15,-- i.p.v. € 30,--). Mannen kunnen op deze Vrouwendag na 17.00 uur gratis naar binnen! Al deze nieuwe componenten maken van Sfeerbeurs LaTable de belevenis die de bezoeker dit najaar niet wil missen!

Wat, Waar en Wanneer

Locatie:                      
Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting

Data:                          
Donderdag 9 t/m Zondag 12 november 2017

Openingstijden:         
Donderdag van 10 – 18 uur. Vrijdag van 10 – 21.30 uur.
Zaterdag en Zondag van 11 – 18 uur.

Entreeprijs:
€ 12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart.
€ 15,-- per persoon aan de kassa. Kinderen tot 14 jaar gratis.

Vrijdag – Vrouwendag: 2 entree voor de prijs van één. Mannen op deze dag gratis na 17.00 uur.

Parkeren:                   
Gratis parkeergelegenheid & gratis shuttleservice, verzorgd door BMW Ad Smelt.

Internet:                
www.latable.nl


Deel: ' Sfeerbeurs LaTable; zien, beleven, proeven én opvallend anders '
Lees ook