SGB neemt isolatiespecialist Cleton over

HELMOND, 20060803 -- SGB maakt bekend dat het op 20 juli 2006 de industrile isolatiespecialist Cleton heeft overgenomen. De overname past binnen de strategie van SGB om multidisciplinaire oplossingen aan te bieden voor industrile klanten. De activiteiten van SGB worden naast steigerbouw en de verhuur van hoogwerkers en klimmaterialen verder uitgebreid. De huidige isolatiecapaciteit van SGB zal door de overname van Cleton enorm toenemen.


Alle 380 medewerkers van Cleton Insulation BV, Cleton Insulation Belgium NV en Cleton Isolierungen GmbH worden overgenomen. De activiteiten van Cleton worden voortgezet onder de naam SGB Cleton.

Cleton, opgericht in 1906, is een gerenommeerde serviceverlener op het gebied van akoestische en thermische isolatie voor de industrie. Cleton is werkzaam bij een brede klantenkring op diverse werkgebieden, zoals de voedingsindustrie, farmaceutische industrie, chemie, petrochemie, scheepsbouw en energiecentrales.

SGB Cleton maakt samen met SGB Holland, SGB Industrial Services en de bekistingspecialist SGB Hnnebeck deel uit van SGB North Europe, n van de divisies van het Engelse SGB Ltd. Deze multinational is een wereldwijd opererende organisatie die bestaat uit toonaangevende steiger-, ondersteuning- en aluminium klimmateriaalleveranciers.
Door de overname beschikt SGB in Nederland over 18 vestigingen en 960 medewerkers. De jaaromzet in Nederland zal toenemen tot 120 miljoen.

SGB Ltd. is een Harsco Corporation Access Services Group onderneming. Harsco Access Services heeft een gezamenlijke jaaromzet van 900 miljoen dollar. Binnen deze divisie
zijn 4700 werknemers werkzaam verspreid over 300 vestigingen in 21 landen.

EINDE PERSBERICHT


Noot voor redacties:

Deel: ' SGB neemt isolatiespecialist Cleton over '
Lees ook