STICHTING HOUT EN MEUBEL

Woerden, 28 januari 2003

SH&M Bedrijfsopleidingen gecertificeerd door Scholingsfonds bouwbedrijf

Het Scholingsfonds voor het bouwbedrijf heeft SH&M Bedrijfsopleidingen opnieuw erkend als opleidingsinstituut voor de sector. In mei 2000 ontving SH&M voor de eerste maal het predikaat 'Erkend opleidingsinstituut voor het bouwbedrijf'. De cursussen en trainingen van SH&M, die zijn opgenomen in de gidsen van het scholingsfonds, vallen door de erkenning onder de zogenaamde 35b - regeling. Bouwbedrijven die hun werknemers binnen die regeling laten scholen en trainen, ontvangen daarvoor subsidie van het Scholingsfonds.

In opdracht van het Scholingsfonds voor het bouwbedrijf heeft het Cinop een externe beoordeling uitgevoerd bij SH&M Bedrijfsopleidingen. Een belangrijk onderzoeksaspect vormde de landelijke dekking van de aangeboden cursussen. Daarnaast bekeek Cinop de kwaliteit en de werkwijze van SH&M. Omdat aan alle voorwaarden is voldaan, volgde een positief advies aan het Scholingsfonds. De vernieuwde erkenning gaat in op 1 juli 2003.

SH&M Bedrijfsopleidingen is verheugd met de erkenning en zet zich de komende tijd in voor een breder cursusaanbod en in het bijzonder voor de bouwplaatsmedewerkers. Op de website www.scholingsfonds.nl zijn de SH&M cursussen te vinden die voor subsidie van het Scholingsfonds in aanmerking komen.

Einde bericht

Deel: ' SH&M Bedrijfsopleidingen gecertificeerd door Scholingsfonds bouwbedr.. '
Lees ook