SKYRADIO

Shania Twain ontvangt Sky Radio Airplay Award

De populaire zangeres Shania Twain bracht vandaag een bezoek aan Sky Radio 100.7 FM. De Canadese zangeres heeft onder andere gechat met de luisteraars van Sky Radio. Als afsluiting van het bezoek ontving Shania Twain de Sky Radio Airplay Award.

Luisteraars van Sky Radio konden via de website van het radiostation www.skyradio.nl live chatten met de populaire zangeres. Tussen 14.00 en 14.30 uur registreerde de website bijna 7.500 unieke bezoekers, die allen via de chatbox of webcam contact zochten met Shania Twain.

Na het chatten ontving Shania uit handen van de programma directeur van Sky Radio, Vranz van Maaren, de Airplay Award voor haar single You're Still the One. De single is maar liefst 2.500 keer
op Sky Radio te horen geweest. Sky Radio heeft de Airplay Award in het leven geroepen voor artiesten die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de muziekprogrammering van Sky Radio 100.7 FM. Eerder ontving Phil Collins een Sky Radio Airplay Award.

Shania Twain brak in 1997 door in Nederland met haar album, Come On Over. Ze scoorde hits als: You're Still the One, Man I Feel Like a Woman en That Don't Impress Me Much. Onlangs verscheen haar nieuwe album Up met de hits Gonna Getcha Good en de huidige single Ka-Ching.

Het is de eerste keer dat Shania Twain een bezoek brengt aan Sky Radio. Eerder waren al artiesten als Marco Borsato, Phil Collins, Acda en de Munnik en Blof te gast tijdens chatsessies op Skyradio.nl

Sky Radio 100.7 FM
Met bijna 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Niet voor publicatie
Voor meer informatie over Shania Twain kun je contact opnemen met Cathelijne Nijssen via telefoonnummer 035-699 1007 of via e-mail cathelijne.nijssen@skyradio.nl
Foto's zijn gemaakt door Paul Bergen en op te vragen via Sky Radio

25 feb 03 16:04

Deel: ' Shania Twain ontvangt Sky Radio Airplay Award '
Lees ook