Royal Dutch Petroleum

Shell en Expert: samen in actie voor groene stroom

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V. en de Nederlandse Expert Groep B.V. voeren sinds begin deze week samen een langdurige actie op het gebied van groene stroom. Bij aankoop van een artikel in een van de ruim 200 Expert-vestigingen in Nederland, krijgt de klant een kassakorting van 50 euro wanneer hij zich tegelijkertijd aanmeldt voor groene stroom van Shell. De actie geldt bij aankoop van een artikel ter waarde van 100 euro of meer.

Met deze actie bieden Shell en Expert - vertegenwoordigd in 22 Europese landen en tevens een van de grootste inkooporganisaties in Europa - klanten de mogelijkheid om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling door het gebruik van groene stroom op een manier die ook nog eens vriendelijk is voor hun portemonnee.

De actie, die tot eind 2003 loopt, wordt aangekondigd via tv- en radiocommercials. Het thema is 'Experts kiezen voor Expert'. In het kader van de gezamenlijke actie verschijnen er advertenties in huis-aan-huis bladen, worden huis-aan-huis folders verspreid en worden de Expert-winkels 'aangekleed' met Groene Shell Stroom-materiaal.

'Voor de klanten die overgaan op ons product, zijn er vele voordelen', zegt Adri Pols, marketing manager van Groene Shell Stroom. 'Zoals de prijsgarantie voor de duur van een jaar - als je op de ingangsdatum een bepaalde prijs betaalt, geldt die voor de rest van de contractduur van een jaar.' Daarnaast kent Groene Shell Stroom geen stilzwijgende verlenging: Shell neemt met haar klanten contact op als het contract afloopt, en vraagt of zij het contract willen verlengen. Verder is er in het hele land één prijs, en zijn er dus geen verschillende prijzen per regio. 'En nu krijgen nieuwe klanten dus 50 euro kassakorting bij Expert als ze besluiten zich aan te melden bij Groene Shell Stroom.'

Shell Mediacontacten,
tel.: 070 - 377 8750
fax: 070 - 377 8751

Deel: ' Shell en Expert samen in actie voor groene stroom '
Lees ook