14-01-1999

Shell opent eerste tankstations Rusland

ST.PETERSBURG - Shell heeft vorige maand in St.Petersburg, Rusland, haar eerste twee tankstations geopend. In totaal zullen er 38 servicemedewerkers een baan hebben. Het plan is om de komende twee jaar 25 stations in St.Petersburg te realiseren.

De bouw van deze eerste twee stations betekende een investering van $3 miljoen, waarvan een bedrag van 600.000 dollar aan milieubeschermende maatregelen werd besteed. Er zijn ruim 120 manjaren ‘vertimmerd’.

Select-shop De twee stations zijn volledig opgezet volgens Shell-standaarden. Er worden hoogkwalitatieve brandstoffen verkocht. De tankstations zijn voorzien van een goede wasstraat en de convenience ‘Shell Select’-shop, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend.

De opening van de twee gloednieuwe stations, waarvoor ook een persconferentie was georganiseerd, werd verricht door Joseph Waltl, SEOP’s vice-president (Sales South), en Genadii Tkatchev, vice-gouverneur van St.Petersburg. Rondom het lint-doorknippen waren er onder meer nog spelletjes voor kinderen en een video over de Formule 1.

Deel: ' Shell opent eerste tankstations Rusland '
Lees ook