Maak kans op duizend euro tijdens bezoek showdagen Rico Recreatie in Gieten en Loenen a.d. Vecht


Ook in 2017 zorgt Rico voor zorgeloos vakantiegenot

Gieten / Loenen aan de Vecht, 20170125 -- Al bijna 25 jaar is Rico Recreatie uw caravan- en camperspecialist die zowel op het gebied van verkoop en verhuur als onderhoud/reparatie garant staat voor de beste service. Op dit moment heeft het bedrijf 80 caravans en 40 campers in het verkoopassortiment. Daarnaast is het bedrijf de grootste verhuurder van Nederland. Wie de showdagen bezoekt maakt grote kans een passende caravan of camper te vinden. Een camper of caravan eerst huren alvorens over te gaan tot aanschaf ligt uiteraard ook binnen de mogelijkheden.

Op 27, 28 en 29 januari houdt het bedrijf op zowel de vestiging in Gieten als de vestiging in Loenen a.d. Vecht showdagen.

‘Voor de opening van het seizoen 2017 hebben wij een hele leuke actie bedacht’, aldus Ivo Bezemer, verkoopmanager van de vestiging in Gieten. ‘Iedere bezoeker van de huisshow ontvangt van ons een Goodiebag. Hierin zit een voucher, wanneer de bezoeker deze invult en inlevert, maakt deze kans op EUR 1000,- vakantietegoed’. Naast het bezichtigen van de campers en caravans in diverse prijsklassen en het nuttigen van een hapje en een drankje, is dit dé kans om zeer voordelig een kampeervakantie te bemachtigen. ‘De € 1000,- kan de winnaar inwisselen op de verhuurboeking of aanschaf van een camper of caravan’, aldus Bezemer.

Aan de trotse eigenaren van caravans en campers die niet op zoek zijn naar een nieuw model is volgens de manager ook gedacht. ‘Omdat wij het belangrijk vinden om voordeel te bieden aan al onze klanten bieden wij een Bovag grote onderhoudsbeurt aan voor slechts EUR 150,-! Deze korting is geldig voor alle klanten die tijdens onze showdagen een onderhoudsbeurt boeken’.

Met de lancering in 2014 van de verhuurwebsite CaravanenCamperhuren.nl, het dealerschap van Carado campers in 2015 en het exclusieve dealerschap van Dethleffs kampeerauto’s in 2016 voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe is het aanbod van het bedrijf exclusief, allround en uitgebreid te noemen.

Rico Recreatie is gevestigd aan de Steenkamp 3 in Gieten, in de kop van Drenthe, en aan de Werf 12 in Loenen aan de Vecht, nabij Schiphol. Wilt u meer informatie over Rico Recreatie kijkt u dan op de website RicoRecreatie.nl of CaravanenCamperhuren.nl

Showdagen caravan- en camperspecialist Rico Recreatie


Deel: ' Showdagen caravan- en camperspecialist Rico Recreatie '
Lees ook