8 januari 1999
PERSBERICHT 990108TROT01

Tijdens Caravan & Kampeerwereld '99:
Tour Caravan Totaal voor meer kampeerplezier

Tijdens Caravan & Kampeerwereld '99 van 4 tot en met 7 februari 1999 in AHOY' te Rotterdam organiseert Tour Caravan Totaal, een initiatief van een aantal aanbieders in kampeerverwante producten en diensten, verschillende Tour Caravan Totaal shows namens diverse caravandealers, eveneens in AHOY' aanwezig. Tour Caravan Totaal is een infoshow over wat er met een caravan of camper allemaal kan. De bezoeker van een show kan - zonder enige koopverplichting - uitgebreid kennismaken met het allernieuwste op het gebied van kamperen met een caravan of camper.

Deelnemende bedrijven en organisaties presenteren producten en diensten die het plezier in en de veiligheid van het kamperen op een hoger plan brengen. Dat gebeurt via een spectaculaire multi-vision beeld- en geluidsshow - met onder meer schitterende reisimpressies en toeristische informatie - en een vakantie-infomarkt met stands waar de bezoeker nadere productinformatie en gratis documentatie kan krijgen.

Gratis toegang

Voor alle duidelijkheid: Caravan & Kampeerwereld '99 en Tour Caravan Totaal zijn twee aparte elkaar aanvullende activiteiten, tegelijkertijd gehouden in AHOY' te Rotterdam. De Tour Caravan Totaal show is gratis. Deze show heeft ook een aparte ingang. De toegang tot de beurs Caravan & Kampeerwereld '99 is niet gratis. Maar bezoekers van de beurs kunnen wel gratis de Tour Caravan Totaal show geheel vrijblijvend bezoeken. De caravandealers zorgen voor een hapje en een drankje. In wezen is Tour Caravan Totaal een apart, gezellig, kleinschalig gebeuren, waar men zich prima amuseert, heel wat nuttige tips vergaart en waar aardige prijzen te winnen zijn. Tijdens de Tour Caravan Totaal show worden prijzen verloot - onder andere gratis kampeervakanties - met waarden die tot fl1.000,- oplopen. De Tour Caravan Totaal shows tijdens de Caravan & Kampeerwereld '99 worden georganiseerd namens Campo Caravans, Esveld Recreatie, Vervat Caravan Centrum en Linschoten Caravans.

Sponsors

Tour Caravan Totaal wordt gesponsord door: AZUR Freizeit, ACSI Caravan & Camper Rally's, Caravan & Motorhome Sport, Charente Maritime (Frankrijk), Cataluña (Spanje), Europeesche Verzekeringen, ACSI Internationale Campinggids, Nederlandse Caravan Club, P&O North Sea Ferries, Roompot Zeeland Vakanties, Vacanze & Natura (Italië) en Verkeersbureau voor de regio Istrië. Van al deze sponsors is gratis informatie te verkrijgen op de vakantie-infomarkt.

Kampeerbeleving

Na de succesvolle start in het voorjaar van 1998, beleeft Tour Caravan Totaal zijn tweede seizoen. Doel is de caravanner meer uit zijn hobby te laten halen. Centraal op deze shows staat dan ook de kampeerbeleving.

Een caravan of een camper is een kostbaar bezit; gemiddeld kost een caravan immers al gauw fl 25.000,-. Het ligt voor de hand dat de bezitter er zoveel mogelijk rendement uit wil halen. Toch worden vele caravans en campers minder vaak gebruikt dan je zou verwachten. Ook de wijze waarop dat gebeurt en de veiligheid van het gebruik is lang niet altijd optimaal. Tijdens de Tour Caravan Totaal infoshows kan de caravanner veel opsteken over de vele - onvermoede - extra mogelijkheden tot plezieriger en veiliger vrijetijdsbeleving die een caravan of camper biedt.


**********einde persbericht**********

Deel: ' Shows van Tour Caravan Totaal op Caravan & Kampeerwereld '99 '
Lees ook