SILICA breidt Analog aanbod in Europa uit met National Products van Texas Instruments

POING, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20110928 --

SILICA, een vooraanstaand halfgeleiderdistributeur in Europa en een Avnet (NYSE: AVT) bedrijf, heeft vandaag bekendgemaakt dat het zijn Analog aanbod in Europa heeft uitgebreid met National producten van Texas Instruments (TI). Dit volgt op TI’s aankoop van National Semiconductor. Met onmiddellijke ingang zal de Europese distributiespecialist de gecombineerde volledige productportefeuille van TI en National producten van Texas Instruments ondersteunen, wat klanten een vooraanstaande portefeuille van analoge componenten en oplossingen biedt.

Dit geeft SILICA de mogelijkheid klanten een veel bredere keuze analoge componenten te bieden, vooral op het gebied van hoge-snelheid data-convertors en high-input stroombeheeroplossingen. Bovendien stelt de combinatie van SolarMagic ICs en PowerWise oplossingen met TI’s analoge en digitale portefeuille SILICA in staat om end-to-end energiezuinige oplossingen te ontwerpen voor zonne-/herbruikbare energie-ecosystemen en ultra-laag IQ-toepassingen.

Miguel Fernandez, president van SILICA, zei, “De portefeuille van National Semiconductor is een nieuwe aanwinst voor onze analoge portefeuille. Deze portefeuille zal nieuwe toepassingsmogelijkheden bieden aan onze klanten en SILICA helpen om DE distributiespecialist te worden voor analoge en energieoplossingen. We behoren tot de snelst groeiende distributie- en ontwerppartners van Texas Instruments en bieden ongeëvenaarde ervaring op het gebied van analoog ontwerp via ons team van field application engineers.”

“SILICA behoort reeds lang tot onze belangrijke distributiepartners, vooral als het aankomt op het ondersteunen van ontwerpintensieve oplossingen,” aldus Chris Allexandre, EMEA Regional Sales & Applications Director bij Texas Instruments. “Met het vermogen van SILICA om eersteklas technische ondersteuning, verkoopteams, professionele diensten en training te leveren, beschikken we over de perfecte basis voor de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden en het bevorderen van de stapsgewijze groei ten voordele van onze klanten."

SILICA zal aanvullende bronnen toevoegen over geheel Europa om naadloze technische ondersteuning te verzekeren voor de nieuwe lijn National producten van Texas Instruments.

Over SILICA

SILICA, een Avnet, Inc. (NYSE:AVT) bedrijf, behoort tot de vooraanstaande halfgeleiderdistributeurs in Europa. SILICA versnelt het succes van haar klanten door het met elkaar verbinden van 25 technologieleveranciers en een brede basis van meer dan 15.000 klanten en het leveren van uitgebreide ontwerpondersteuning en kosteneffectieve diensten en oplossingen met toegevoegde waarde. Bezoek voor meer informatie www.silica.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
SILICA (Avnet EMG GmbH)
Kerstin Kurth, Director Communications
+49 (0)8121 777-340

kerstin.kurth@silica.com

Ticker_symbol NYSE:AVT

Deel: ' SILICA breidt Europees aanbod uit met produkten van Texas Instruments '


Lees ook