Sillystuff introduceert HairFillers tijdens kappersbeurs Hairstyle


PURMEREND, 20100312 -- Sillystuff introduceert tijdens de kappersbeurs Hairstyle in Rotterdam een nieuw innovatief product op de markt van hair extensions: HairFillers. Hair Fillers zijn hair extensions die aangebracht kunnen worden zonder dat er een professional aan te pas komt. Daarmee is het de ideale manier om zelf op ieder gewenst moment een vollere haarbos te creren, of het haar een andere kleurnuance te geven. Makkelijk, snel en stijlvol.

Hairfillers maakt gebruik van een door SillyStuff ontwikkeld en gepatenteerd systeem. Doordat Hairfillers het haar niet beschadigen en herbruikbaar zijn zonder dat er een professional aan te pas komt, is het een innovatieve aanvulling binnen de huidige markt van `hair extensions'. De Hairfillers collectie bestaat uit diverse soorten haar in diverse kleuraccenten en lengtes, en zijn geschikt voor ieder haartype.

De aanbrengwijze van Hairfillers is vernieuwend t.o.v. bestaande hairextensions (zie ook de video). Iedere Hairfiller heeft een sillicone laag aan de achterzijde bevestigd. In de sillicone laag bevinden zich 3 gootjes. In de buitenste 2 gootjes wordt een shifter (soort naald met grote lus) geschoven.

Men neemt een pluk haar ten breedte van de Hairfiller . Deze wordt in tween gedeeld en je haalt de twee plukjes haar ieder afzonderlijk door de lus van de naald. Als men de 2 shifters vastpakt met de ene hand dan schuif je met je andere hand de Hairfiller naar de hoofdhuid. Nu ontstaan er 2 lussen van je eigen haar. Deze haal je vervolgens los en de Hairfiller zit stevig vast. Het sillicone materiaal zorgt ervoor dat de Hairfiller niet uit het haar kan glijden.

Het verwijderen gaat net zo makkelijk als het inbrengen. Men schuift de Hairfillers een stukje naar beneden en trekt vervolgens de eigen haarstrengen terug uit het sillicone materiaal. Op deze wijze zijn ze keer op keer herbruikbaar en beschadigen het haar niet. De Hairfillers kunnen ingebracht worden door iedereen en zijn daarom een perfecte vernieuwing voor eventuele verdikking van het haar of indien je je haar spannende kleurnuances wilt geven. De Hairfillers worden in diverse soorten syntetisch en human hair geleverd.

Sillystuff brengt met HairFillers opnieuw een uniek product op de markt. Sillystuff zal de Hairfillers introduceren tijdens de beurs Hairstyle Rotterdam op 14 & 15 maart 2010, Stand 532. Deze vakbeurs is gericht op de kappersbranche en wordt het ene jaar gehouden in Rotterdam en het volgende jaar in Kortrijk. Circa 150 exposanten presenteren op deze beurs hun noviteiten. 2010 is het 5e jaar dat de hairstyle wordt gehouden in Rotterdam. In Belgie (Kortrijk) is de beurs al 8 jaren een drukbezochte beurs.


Zie voor meer informatie www.sillystuff.nl .


Deel: ' Sillystuff introduceert HairFillers tijdens kappersbeurs Hairstyle '
Lees ook