Ingezonden persbericht


SilverStream eXtend product van het jaar tijdens de eAI Journal Awards 2002

Analisten onder de indruk van eXtend

Hoofddorp, 23 mei 2002 - SilverStream Software, Inc. (Nasdaq: SSSW) heeft met SilverStream eXtend de prestigieuze 'Product of the Year Award 2002' gewonnen. eAI Journal is een toonaangevend magazine dat zich richt op eBusiness, applicatie integratie en Web Services. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan een product dat innovatief, volwassen en impactvol is op het gebied van eBusinesstechnologie. SilverStream eXtend wordt geroemd vanwege de uitgebreide mogelijkheden, de geintegreerde aanpak voor de ontwikkeling en oplossingen gebaseerd op Web Services. De oplossingen van eXtend zijn erop gericht snel dynamische, interactieve applicaties te integreren met bestaande systemen.

De jury
De jury bestond, naast de hoofdredacteur Tony Brown, uit analisten van de META Group, Aberdeen, Giga Information Group en de Butler Group. SilverStream eXtend liet producten van Microsoft en WebMethods achter zich.

Tom Dwyer, vice president and managing director, enterprise and Internet infrastructure, van de Aberdeen Group: " Nu de evolutie en adoptie van op Web Services gebaseerde architectuur progressie boekt, zullen de bedrijven die voor snelle ingratie en interactie zorgen het best aan de behoefte van klanten kunnen voldoen. Tevens is het belangrijk om geaccepteerde standaarden te gebruiken. SilverStream eXtend is een van de beste voorbeelden op dit gebied."
---
Noot voor de reactie
Wilt u zelf ervaren hoe SilverStream eXtend werkt? Neem dan contact op met:

Huub Langendonk
Consultant

PK(-: Paul Kok Consultants
Communicatie Adviseurs
Kon. Wilhelminaweg 469
3737 BE Groenekan
T + 31 (0)346 - 217 117
F + 31 (0)346 - 217 118
I www.pkc.nl

Deel: ' SilverStream eXtend product van het jaar tijdens eAI Journal Awards .. '
Lees ook