Simac Techniek NV


Simac bereikt Platinum level Citrix
---

Simac kondigt vandaag aan dat het bedrijf is geselecteerd als Platinum Solutions Provider in het Citrix Solutions NetworkTM (CSN). Het Platinum Solutions Provider programma is een niveau waarvoor de leden worden uitgenodigd binnen het CSN, bedoeld om channel partners te helpen voldoen aan de specifieke behoeften van grote, strategische zakelijke klanten.

Van Gold naar Platinum
Simac biedt Citrix® producten en services aan vooraanstaande ondernemingen, zoals meest recent de Hypothekers Associatie. Simac sloot zich in 1998 aan bij het CSN-programma, werd in 1999 een Gold Solutions Provider en is nu gekozen voor het Platinum programma. Simac, dat is gevestigd in Veldhoven, is al meer dan vijf jaar de grootste verkoper van Citrix producten in Nederland.

Professionals
"De bevordering van Simac naar het Platinum niveau van het CSN bewijst het succes van het bedrijf op het gebied van ontwerpen, implementeren en ondersteunen van Citrix server-based computing producten en
-services," aldus Rob van der Hoeven, Regional Managing Director van Citrix Benelux. "Na meer dan vijf jaar samenwerking met Simac, vinden we het geweldig dat deze groep professionals opklimt naar het volgende niveau binnen het programma. We verheugen ons op de samenwerking met Simac voor het leveren van uitgebreide oplossingen aan zakelijke klanten.."

Strategische doelen
"Citrix is een van onze belangrijkste verkooppartners, met innovatieve technologie en uitzonderlijke channel programma's, die ons zullen blijven helpen strategische bedrijfsdoelen te realiseren," aldus Wim van der Velden, Director Simac ICT. "We richten ons op server based computing, omdat dit onze klanten een werkelijk effectieve manier biedt voor het realiseren van de breedst mogelijke toegang tot toepassingen, terwijl tegelijkertijd traditionele problemen op het gebied van computerkosten en complexiteit worden opgelost."

Erkenning
"We zijn erg blij met de erkenning die de Platinum status met zich meebrengt," zei Ed Bezooijen, manager marketing & communications van Simac. "Voor onze klanten betekent het dat zij een partnerschap aangaan met een hoog opgeleide partner. Een Citrix Platinum partner heeft bewezen dat hij de nodige gecertificeerde mensen in dienst heeft en in staat is het gehele proces van ontwerp en implementatie van ICT-infrastructuurprojecten te kunnen managen. Bovendien krijgt een Platinum Partner optimale ondersteuning van de Citrix organisatie, zowel op technisch als op marketing- en verkoopgebied."

Over het Citrix Solutions Network
Het Citrix Solutions Network omvat meer dan 6.000 value-added resellers, distributeurs en systeemintegrators over de hele wereld. CSN-leden leveren complete, server based computing oplossingen en technisch advies, integratie en ondersteuning voor Citrix MetaFrame® software en andere Citrix producten.

Deel: ' Simac bereikt Platinum level Citrix '
Lees ook