Simac Techniek NV

P E R S B E R I C H T

Vrijdag 14 maart 2003

Simac gekozen voor Platinum Level van Citrix Solutions Network(tm)

Veldhoven - Simac kondigt vandaag aan dat het bedrijf is geselecteerd als Platinum Solutions Provider in het Citrix Solutions NetworkTM (CSN). Het Platinum Solutions Provider programma is een niveau waarvoor de leden worden uitgenodigd binnen het CSN, bedoeld om channel partners te helpen voldoen aan de specifieke behoeften van grote, strategische zakelijke klanten.

Simac biedt Citrix® producten en services aan vooraanstaande ondernemingen, zoals meest recent de Hypothekers Associatie. Simac sloot zich in 1998 aan bij het CSN-programma, werd in 1999 een Gold Solutions Provider en is nu gekozen voor het Platinum programma. Simac, dat is gevestigd in Veldhoven, is al meer dan vijf jaar de grootste verkoper van Citrix producten in Nederland.

"De bevordering van Simac naar het Platinum niveau van het CSN bewijst het succes van het bedrijf op het gebied van ontwerpen, implementeren en ondersteunen van Citrix server-based computing producten en -services," aldus Rob van der Hoeven, Regional Managing Director van Citrix Benelux. "Na meer dan vijf jaar samenwerking met Simac, vinden we het geweldig dat deze groep professionals opklimt naar het volgende niveau binnen het programma. We verheugen ons op de samenwerking met Simac voor het leveren van uitgebreide oplossingen aan zakelijke klanten.."

"Citrix is een van onze belangrijkste verkooppartners, met innovatieve technologie en uitzonderlijke channel programma's, die ons zullen blijven helpen strategische bedrijfsdoelen te realiseren," aldus Wim van der Velden, Director Simac ICT. "We richten ons op server based computing, omdat dit onze klanten een werkelijk effectieve manier biedt voor het realiseren van de breedst mogelijke toegang tot toepassingen, terwijl tegelijkertijd traditionele problemen op het gebied van computerkosten en complexiteit worden opgelost."

"We zijn erg blij met de erkenning die de Platinum status met zich meebrengt," zei Ed Bezooijen, manager marketing & communications van Simac. "Voor onze klanten betekent het dat zij een partnerschap aangaan met een hoog opgeleide partner. Een Citrix Platinum partner heeft bewezen dat hij de nodige gecertificeerde mensen in dienst heeft en in staat is het gehele proces van ontwerp en implementatie van ICT-infrastructuurprojecten te kunnen managen. Bovendien krijgt een Platinum Partner optimale ondersteuning van de Citrix organisatie, zowel op technisch als op marketing- en verkoopgebied."

Over het Citrix Solutions Network Het Citrix Solutions Network omvat meer dan 6.000 value-added resellers, distributeurs en systeemintegrators over de hele wereld. CSN-leden leveren complete, server based computing oplossingen en technisch advies, integratie en ondersteuning voor Citrix MetaFrame® software en andere Citrix producten.

Over Simac Simac ICT is een leverancier van infrastructuuroplossingen. In Nederland biedt Simac een compleet pakket services op het gebied van ICT-infrastructuren: consultancy, systeem- en netwerkintegratie, projectmanagement, faciliteitenmanagement, beheerde services, onderhoud, detachering en productlevering. Met dit pakket aan services biedt Simac zijn klanten het complete scala aan advies, ontwerp, implementatie en management. Simac levert ICT-infrastructuren met dezelfde vanzelfsprekendheid als waarmee in Nederland gas, water en elektriciteit wordt geleverd. Simac ICT bv
De Run 1101, 5503 LB Veldhoven
Postbus 340, 5500 AH Veldhoven
Tel. (040) 258 29 11
Fax (040) 258 23 10
info@simac.nl
www.simac.nl

Citrix®, MetaFrame® en Citrix Solutions Network(tm) zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Citrix Systems, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deel: ' Simac gekozen voor Platinum Level van Citrix Solutions Network(tm) '
Lees ook