---
Simone Burth Sales Manager European Partners van ON Technology

---
ON Technology's strategie voor Europa: expansie door sterke partnerships
Amersfoort, 11/06/2002

On Technology ( NADAQ: ONTC) heeft Simone Burth aangetrokken aangeworven als Sales Manager European Partners. Binnen deze nieuwe functie is de Nederlandse verantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van relaties met verkooppartners in Europa. Nauwe banden met partners en de optimale benutting van mogelijke synergieën ziet ON Technology als een manier om haar positie op de Europese markt te versterken.

Na het succes in Duitsland van haar oplossing, ON Command CCM, voor softwaredistributie en desktopmanagement, begint ON Technology nu aan een opmars in andere Europese landen. Een groot aantal service providers, adviesbureaus en distributeurs willen ON Command CCM in hun productportfolio opnemen. Tegelijkertijd heeft ON Technology veel belangstelling voor samenwerking met deskundige partners voor uitbreiding van de marketingactiviteiten rond ON Command CCM. Dat alles vraagt om centrale coördinatie van de Europese partneractiviteiten binnen een gedegen structuur. Een van Simone Burth's taken is het opbouwen van nieuwe relaties met partners in landen waar ON Technology nog niet is gevestigd. Tevens ondersteunt zij country managers van ON Technology kantoren in Europa, zoals Coen Kijk in de Vegt van ON Technology Benelux, inzake partnerbeleid.

Simone Burth deed ervaring op door het beheer van partnerrelaties bij het Nederlandse Cyco, leverancier van technische document management-software. Als Director Sales en Marketing EMEA was zij verantwoordelijk voor het contact met meer dan 100 partners.

Simone Burth: "Het is ons doel de nummer één te worden voor softwaredistributie en -beheer in Europa. Mijn aandeel zal bestaan uit het opzetten van een nieuw, duidelijk gestructureerd partnerprogramma, dat zowel transparant als winstgevend is voor alle betrokkenen."

Een foto van Simone Burth is beschikbaar op de website van harvardpr: http://www.harvardpr.com/home/image_library.cfm?Office=15&ID=197
---
END

---
Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt IT-organisaties en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen op verschillende locaties te beheren over een bedrijfsnetwerk. De oplossing van ON Technology worden gebruikt om toepassingen, besturingssystemen, inhoud op desktops, draagbare pc's en servers snel en betrouwbaar in te zetten en te beheren.
Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM, wordt momenteel wereldwijd gebruikt om in meer dan 600 ondernemingen software te distribueren en te beheren op meer dan 630,000 bedrijfscomputersystemen.
Distributiepartners, integrators en service providers over heel de wereld maken gebruik van ON Command CCM om uitbestedingen sneller en economischer te laten verlopen en om het tempo van de uitvoering van de upgrades op te voeren. Daarnaast onderhoudt ON Technology een strategische en technologische samenwerking met verkopers zoals DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Voor verdere informatie bezoek de website van ON Technology: www.ontechnology.info
Voor verdere informatie
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Hardwareweg 4 - 3821 BM Amersfoort
Tel: 31 33 45 46 638, GSM: 31 6 21 25 4162 of ckijk@on.com Journalisten
NewsEngine PR
Sara Buytaert, Ineke Tiesinga
Paasheuvelweg 26, Amsterdam Z.O.
Tel: 31 20 567 21 70
sara.buytaert@newsenginepr.com,
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:ONT0033-B2F9A

Deel: ' Simone Burth Sales Manager European Partners van ON Technology '
Lees ook