Sinds lange tijd weer eens veel kameraanbod in Eindhoven


DEN HAAG, 20090409 -- Uit onderzoek van Kamernet.nl blijkt dat het kameraanbod in februari 2009 in Eindhoven gigantisch is toegenomen (46,4 procent) ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Er werden in maart 407 nieuwe kamers aangeboden. De gemiddelde huurprijs van nieuw aangeboden kamers is gestegen (6,7 procent) ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar tot een bedrag van 285 euro per kamer.

Huurprijs kamers Eindhoven stijgt met 6,7 procent
Uit onderzoek van Kamernet.nl blijkt dat de gemiddelde huurprijs van nieuw aangeboden kamers in Eindhoven is gestegen (6,7 procent) ten opzichte van dezelfde maand in 2008. De gemiddelde huurprijs van nieuw aangeboden kamers komt uit op 285 euro. De huurprijs van nieuw aangeboden kamers in Eindhoven ligt ruim 57 euro lager dan het landelijk gemiddelde (342 euro).Aanbod kamers neemt gigantisch toe met 46,4 procent
Het aantal nieuw aangeboden kamers in maart 2009 is gigantisch toegenomen (46,4 procent) ten opzichte van een jaar geleden. Het aantal nieuw aangeboden kamers in Eindhoven komt uit op 407.Vierkante meter prijs stijgt met 8,1 procent
De gemiddelde vierkante meter prijs is gestegen (8,1 procent) ten opzichte van een jaar geleden naar een bedrag van 17,94 euro. De gemiddelde oppervlakte van nieuw aangeboden kamers is in maart dit jaar kleiner geworden, namelijk 15,89 m2. Dit komt mede doordat het aanbod aan kamers zo gigantisch is gestegen.Over Kamernet.nl
Kamernet.nl is de grootste kamer website van Nederland. Huurders en verhuurders hebben rechtstreeks contact met elkaar. De site is mede populair omdat deze zeer transparant en eenvoudig werkt. Inschrijven is gratis, het verhuren van een kamer kost niets en een kamerzoekende betaalt pas wanneer hij wil reageren op een kamer.

Doorlopend voeren wij onderzoek uit binnen onze grote database van kamers en onze klanten doelgroep: kamerzoekers en kamerverhuurders, om meer inzicht in de ontwikkelingen van de kamermarkt te krijgen zodat we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Historie:
Eind 1999 is Kamernet.nl opgericht door twee voormalige studenten aan de Hogeschool Utrecht die zelf woonruimte zochten tijdens hun studietijd en niet jarenlang op een wachtlijst wilden staan. Inmiddels heeft de site al ruim 500.000 studenten aan een kamer geholpen. Elke maand worden ruim 6.500 kamers aangeboden op de site. In 2008 werd www.kamernet.nl meer dan 8,8 miljoen keer bezocht door bijna 2,5 miljoen unieke bezoekers. Kamernet.nl is onderdeel van Direct Wonen NV (www.directwonen.nl).

Marktrapporten:
Op het blog van Kamernet.nl, blog.kamernet.nl, zijn alle marktrapporten terug te vinden. Het complete rapport van de kamermarkt van Nederland is terug te vinden op blog.kamernet.nl/2009/04/09/Kamermarkt+Eindhoven+Maart+2009.aspx. Van de grootste steden van Nederland is op blog.kamernet.nl eenzelfde marktrapport aanwezig.


Deel: ' Sinds lange tijd weer eens veel kameraanbod in Eindhoven '
Lees ook