Single mannen gaan op flirtvakantie


Buitenlandse vrouwen beter oefenmateriaal

Amsterdam, 20150422 -- Na online datingsites kwam Tinder. Na singlereizen zijn er nu flirtvakanties. Tijdens de flirtvakanties krijgen de deelnemers presentaties en praktijkles in het leren vrouwen versieren. Buitenlandse vrouwen zijn volgens datingcoach Arnoud van Veen een stuk leuker om “op te oefenen”.

Buitenlandse vrouwen toegankelijker

Volgens van Veen zijn buitenlandse vrouwen toegankelijker en vrouwelijker dan de Nederlandse vrouwen. Het Nederlandse straatbeeld telt vooral spijkerbroeken en gympies waar bijvoorbeeld de Spaanse vrouwen meer jurkjes en hakken dragen, aldus Van Veen. Eén van de deelnemers: “Als ik in Nederland een vrouw op straat een compliment geef, dan kijken ze me alleen maar vreemd aan. In Barcelona krijg ik meestal een glimlach of een leuk gesprek.”

Singlereizen zijn geforceerd

In plaats van hopen op een leuke kandidate in de singlereisgroep, gaan de mannen zelf vrouwen ontmoeten. Onder begeleiding van de flirtcoaches spreken de deelnemers zes dagen lang vrouwen aan in clubs, bars en op straat. In presentaties leggen de coaches uit hoe de deelnemers moeten handelen om een vrouw te versieren. “Het is een skillset: weten wat te zeggen en wat te doen, zodat je met haar telefoonnummer wegloopt en een afspraakje kunt maken, daar helpt geen singlesreis je aan.”

De Nederlandse single mannen zijn het beu

“Het wordt tijd dat er meer out-of-the-box wordt gedacht” aldus Van Veen, “en dat het échte probleem wordt aangepakt: mannen moeten weer leren hoe ze vrouwen het hof maken!” Single mannen maken vaak 100 keer dezelfde fout, en ze zijn het beu. Nederlandse mannen beginnen in te zien dat ieder succesvol persoon een coach of mentor heeft. Deelnemers zeggen het zelf “Waarom zou je op singlesreis gaan terwijl je het heft ook in eigen hand kunt nemen, en kunt leren versieren zodat je oneindig veel meer keus hebt.”


Voor meer informatie zie de website www.attractiongym.nl

Deel: ' Single mannen gaan op flirtvakantie '
Lees ook