Sinterklaasthee en speculaasthee voor fijnproevers


De theemakers van Kruidenmagazijn.nl creëren twee nieuwe theemelanges

SINDEREN, 20141109 -- Sinterklaas komt zaterdag 15 november 2014 aan in Nederland. De theemakers van Kruidenmagazijn.nl hebben voor deze feestelijke gebeurtenis twee heerlijke theemelanges samengesteld: Sinterklaasthee en speculaasthee.

Sinterklaasthee
De Sinterklaas thee bestaat uit zwarte thee (Earl Grey) met als toevoeging stukjes sinaasappelschil en gember. Bij deze thee zit een zakje speculaaskruiden en 10 papieren theefilters om een heldere sinterklaasthee te bereiden.

Speculaasthee
Voor de theedrinkers die de voorkeur geven aan kruidenthee, hebben de theemakers Speculaasthee ontwikkeld op basis van stukjes pure kaneel. Ook bij deze verpakking levert Kruidenmagazijn.nl ook 10 theefilters en een zakje speculaaskruiden.

Thee met naam
De kruidenwebwinkel print gratis een naam naar keuze op het etiket van de speculaasthee. Zie het voorbeeld Piet's Speculaas thee (bijlage). Elke naam van maximaal 12 letters is mogelijk (geen schuttingtaal). Voor deze ‘naamthee’ berekent Kruidenmagazijn.nl geen extra kosten.

[afbeelding Sinterklaas- en speculaasthee van Kruidenmagazijn.nl]


10% korting
Lezers krijgen nu 10% korting op thee, kruidenthee en kruiden met de code ‘SFEER2014’. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 november 2014. De webwinkel is te vinden op het internetadres http://www.kruidenmagazijn.nl.


Deel: ' Sinterklaasthee en speculaasthee voor fijnproevers '
Lees ook