Sira Consulting winnaar 2016 in Overheidsconsultancy


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160421 -- Sira Consulting BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Overheidsconsultancybranche. Sira Consulting heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘Sira Consulting weet zijn brede knowhow op het gebied van consultancy uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak. Daardoor scoort het zeer hoog op klanttevredenheid én bereikt Sira Consulting het beste resultaat.’

Sira Consulting BV adviseert omtrent het effectiever en efficiënter maken van beleid, regelgeving, uitvoeringsprocessen en toezicht door de overheid, zowel op rijks-, provinciaal als gemeentelijk niveau. De organisatie vindt het belangrijk om samen met haar opdrachtgevers oplossingen te realiseren en daarbij alle belangrijke stakeholders binnen en buiten de overheid te betrekken. Opdrachtgevers typeren de diensten van Sira Consulting als ‘resultaat waar je echt wat mee kunt’.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Sira Consulting BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Sira Consulting, want de organisatie is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de diverse overheidsinstellingen. Zo heeft Sira Consulting rekenmodellen ontwikkeld die nationaal en internationaal worden erkend én gebruikt om regeldruk voor ondernemers, burgers en de overheid zelf merkbaar te verminderen. Een van de innovaties waarmee het bedrijf zich in de markt onderscheidt.’

Pragmatisch en inhoudelijk gedreven
De jury prijst met name de pragmatiek en de inhoudelijke gedrevenheid. Sira Consulting vertaalt complexe vraagstukken over beleid en regelgeving in werkbare oplossingen voor overheden, uitvoeringsorganisaties, bedrijven en burgers. Kennis en ervaringen deelt Sira Consulting graag met opdrachtgevers. ‘De grote accountantskantoren zeggen hetzelfde te doen als Sira Consulting, maar dat is feitelijk niet juist’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Zij jagen vooral op declareerbare uren zonder kwaliteitsgaranties te geven aan hun opdrachtgevers. Dit doet Sira Consulting juist wel, en dat maakt het bedrijf uniek in deze markt. In de loop der jaren heeft Sira Consulting, zowel in binnen- als buitenland, veel kennis opgedaan over hoe je wet- en regelgeving effectief en efficiënt inricht. Door deze kennis met de opdrachtgevers te delen, is onnodige regeldruk voorkomen, hebben de verschillende kabinetten hun reductiedoelstellingen gerealiseerd en zijn bestaande knelpunten opgelost.’

Sira Consulting is in 2002 opgericht. Het bureau is gevestigd in Bilthoven en Den Haag en biedt momenteel werkgelegenheid aan circa 30 personen. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar branche. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.siraconsulting.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Sira Consulting winnaar 2016 in Overheidsconsultancy '
Lees ook