Site Argumentatiecoach gelanceerd


BUSSUM, 20080820 -- Sinds 1 augustus is de site van de Argumentatiecoach online. Hier vindt u nieuws, tips, trucs, besprekingen van drogredenen en een overzicht van de producten en diensten van deze nieuwe, gespecialiseerde argumentatieafdeling van Hendrikx Van der Spek.

Waarom een nieuwe site?

De Argumentatiecoach is de nieuwe afdeling van Hendrikx Van der Spek, waarin alle producten en diensten op het vlak van overtuigen en argumenteren zijn samengebracht. Om recht te doen aan het inmiddels zeer grote en gevarieerde aanbod dat HvdS op dit vlak heeft, hebben we deze nieuwe site opgezet. Zo vindt u alle informatie die te maken heeft met overtuigen, argumenteren en debatteren op een overzichtelijke plek.

Rijk aan tips

Daarnaast voorziet de Argumentatiecoach de bezoeker enkele malen per week van gratis debat- en presentatietips, analyseren we elke week een actuele (politieke)dicussie of actueel debat en geven we wekeleijks een drogredenanalyse in De Wereld Der Drogredenen.

Groter aanbod

Maar er is meer: de Argumentatiecoach biedt u niet alleen vertrouwde trainingen uit het HvdS-aanbod, zoals Overtuigend Argumenteren en Presenteren. In ons aanbod vindt u nu ook veel nieuwe trainingen, zoals Debatteren en de Masterclass Retorica. Bovendien bieden wij u coaching op overtuigingsvlak en kunnen wij u helpen als debatleider. Ook gaan wij u vanaf vandaag regelmatig van debat- en presentatietips voorzien, trakteren op actuele argumentatieve analyses en wekelijks een drogredenanalyse in De Wereld Der Drogredenen aanbieden.

Reageer

Wij hopen dat u met veel plezier en interesse onze site bezoekt en blijft bezoeken. Voor op- of aanmerkingen, wensen en vragen kunt u ons altijd mailen: argumentatiecoach@hvds.nl Ook kunt u contact opnemen met de twee argumentatiecoaches, Karin Pijper en Henri Raven op 035 6237785.


Deel: ' Site Argumentatiecoach gelanceerd '


Lees ook