Gemeente Zwijndrecht

Skatebaan wordt geopend

De skatebaan in Heer Oudelands Ambacht is gerealiseerd en hiermee heeft de wijk er een prachtige voorziening voor de jeugd bij. De baan kon gerealiseerd worden dankzij financiële bijdragen van bedrijven en de fantastische inzet van vele jongeren tijdens de skatesponsortocht afgelopen najaar. De skatetoestellen zijn inmiddels geplaatst en de skatebaan wordt al druk bezocht. Hoog tijd dus om de skatebaan officieel te openen. Dit gaat gebeuren op vrijdag 14 juni! Na een spetterende demonstratie van het demoteam Zwijndrecht op de halfpipe, funbox en quarter, zal wethouder Abee de skatebaan officieel openen. Lukt het de wethouder een "540 mute" op de funbox te maken?

Vanaf 17.30 uur kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar laten zien wat zij kunnen in een skatewedstrijd. 40 kinderen (mits hun ouders het goed vinden) mogen laten zien welke sprongen zij kunnen maken op de nieuwe skatetoestellen. Het dragen van `skate-beschermmiddelen' is hierbij verplicht. Inschrijven kan op de avond zelf bij de skatebaan tussen 16.45 en 17.15 uur. De skatebaan is te vinden langs de Klarinetsingel tegenover de Refter.

Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk te voet te komen. Kom je met de fiets, dan kan je die stallen op het basketbalveldje. Kom je met de auto, dan graag parkeren bij winkelcentrum Oudeland. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Tempelaar (S.I.W.Z.), (078)6197573.

Deel: ' Skatebaan Zwijndrecht wordt geopend '
Lees ook