Gemeente Capelle a/d IJssel

Skatespektakel in s-Gravenland

Ben je een skatefanaat?
Leef je jezelf altijd uit op de half pipe?
Maak je graag een gezellige skatetocht?
Pak dan op zaterdag 1 september je skates en kom naar het gratis Skate Event in de Capelse wijk s-Gravenland!

De Stichting Jongerenwerk Capelle aan den IJssel (SJC) en de werkgroep jeugd van het WOP s-Gravenland organiseren het skatespektakel. Het gemeentelijke project Sport voor jongeren in de wijk? Organiseer het zelf maar! was de aanleiding om dit evenement te organiseren. Het college stelde namelijk geld beschikbaar voor sportprojecten in de wijk voor jongeren. Jongeren kunnen zo met hun eigen ideeën naar voren komen, onder de voorwaarde dat ze dan zelf het project uitvoeren in samenwerking met de SJC. Deze stichting beheert het geld.

Bij wijkcentrum Intermezzo wordt een skatepark geplaatst met allerlei uitdagende toestellen en attributen. Bovendien vind je hier een bar en skatemuziek, Vanaf het wijkcentrum kun je ook een skatetocht maken door s-Gravenland en omgeving. Professionele skate-instructeurs begeleiden de skatetocht en zorgen voor de veiligheid op het skatepark.

Het skatepark is vanaf 11.00 uur toegankelijk en blijft tot 17.00 uur open. De skatetocht vertrekt om 11.30 uur. Beide evenementen zijn gratis! De enige voorwaarde om deel te nemen is dat je minimaal 8 jaar oud bent. Als je mee wilt doen aan de skatetocht, moet je je inschrijven. Je kunt dan een mailtje sturen naar sgravenlandskate@hotmail.com of bellen naar de SJC, 010-4584999. Op de dag zelf kun je je nog tot 11.00 uur opgeven voor de skatetocht. Heb je geen skates en wil je toch meedoen? Bel of mail dan even naar de Stichting Jongerenwerk. Zij stelt een beperkt aantal skates beschikbaar. Als je je schoenmaat doorgeeft, staan er skates voor je gereserveerd!

Deel: ' Skatespektakel in s-Gravenland in Capelle a/d IJssel '
Lees ook