SKYRADIO

Sky Radio's 'Leef een jaar gratis'-actie breekt alle records!

De 'Leef een jaar gratis'-actie van Sky Radio 100.7 FM heeft de eerste dag al een recordaantal deelnemers getrokken. Luisteraars van Sky Radio maken kans op een jaar gratis leven als ze de artiest van de dag via sms of leefeenjaargratis.nl doorgegeven. Gisteren dreigden de servers van de internetsite van Sky Radio het bijna te begeven door de grote hoeveelheid bezoekers. Ruim 40.000 bezoekers en 150.000 pageviews was het resultaat op de eerste actiedag. Ook via sms reageerden duizenden luisteraars om kans te maken op een jaar gratis leven.

Tot en met 30 juni geeft Sky Radio 100.7 FM iedere dag de naam van een artiest door. Luisteraars van het non-stop muziekstation hoeven deze naam slechts te sms-en naar het nummer 4111 of via e-mail door te geven om in aanmerking te kunnen komen voor deze fantastische hoofdprijs.

De winnaar van de 'Leef een jaar gratis'-actie wint onder andere een
jaar lang iedere week 500,- euro op zijn Rabo
Internetspaarrekening, gratis vakanties, gratis boodschappen, gratis
bellen, een droomauto, een volledig doorbetaalde huur/ hypotheek en nog veel meer.

Sky Radio 100.7 FM organiseerde vorig jaar voor het eerst de succesvolle 'Leef een jaar Gratis' actie. De reacties waren toen eveneens overweldigend. De actie van Sky Radio is ook dit jaar de grootste prijs die ooit is weggegeven op de Nederlandse radio.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 100.7 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Niet voor publicatie

Voor meer informatie over de 'Leef een jaar Gratis' actie kunt u contact opnemen met Fiona Cordes via e-mail
fiona.cordes@skyradio.nl of telefonisch,

035-699 1007

11 jun 02 15:32

Zoekwoorden:

Deel: ' Sky Radio's 'Leef een jaar gratis'-actie breekt alle records '
Lees ook