Ingezonden persbericht


SkyberNet introduceert Virtual Private Networking voor het midden- en kleinbedrijf

Wel de lusten, niet de lasten van een eigen netwerk

Hoofddorp, 11 september 2001 - SkyberNet professional telecom solutions introduceert een compleet pakket VPN-diensten gebaseerd op het internet protocol. Bedrijven en instellingen krijgen op basis van de SkyberNet infrastructuur de beschikking over een geheel beveiligd en beheerd netwerk waarmee verbindingen tot stand kunnen worden gebracht tussen hoofdkantoren, nevenvestigingen, telewerkers, verkopers, leveranciers en klanten.

Voordelen van een SkyberNet VPN ten opzichte van een netwerk gebaseerd op huurlijnen, zijn de snelle levertijd, de mogelijkheid een groot gedeelte van het beheer uit te besteden en de lage initiële en beheerskosten. Voordeel ten opzichte van een VPN over het (openbare) internet is de gegarandeerde prestatie en betere beveiliging.

Veiligheid
De hoge betrouwbaarheid van het SkyberNet netwerk maakt dat een SkyberNet VPN volledig tegemoet komt aan de eisen die gebruikers aan dergelijke bedrijfskritische toepassingen stellen. Veiligheid is een essentieel punt bij VPN's: gebruikers moeten er zeker van kunnen zijn dat derden zich geen ongeautoriseerde toegang tot het netwerk kunnen verschaffen. Alle SkyberNet VPN diensten zijn daarom optimaal beveiligd, onder andere door gebruik te maken van firewalls, 'tunneling', encryptie en authenticatie.

Totaaloplossing
Naast de benodigde apparatuur, zorgt SkyberNet voor de installatie en het beheer van het VPN. Een SkyberNet VPN is uiterst schaalbaar en flexibel toepasbaar: de bandbreedte kan eenvoudig worden vergroot en nieuwe locaties kunnen in korte tijd op het VPN worden aangesloten. Over alle VPN-overeenkomsten wordt een Service Level Agreement aangegaan.

Het Internet Protocol
SkyberNet VPN's zijn gebaseerd op het Internet Protocol (IP), de wereldwijde standaard voor netwerkverkeer. Hierdoor zijn klanten verzekerd van een breed ondersteund en geaccepteerd platform en tevens in de gelegenheid optimaal te profiteren van belangrijke toekomstige ontwikkelingen, zoals spraak- (voice over IP) en video- (video conferencing) toepassingen.

Over SkyberNet professional telecom solutions
SkyberNet professional telecom solutions is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Hoofddorp (www.skybernet.nl). Als onafhankelijke provider biedt het bedrijf een compleet pakket telecommunicatiediensten dat tegemoet komt aan de wensen van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf: flexibel, ongelimiteerd in mogelijkheden en betaalbaar. Deze diensten omvatten onder meer internettoegang, VPN's en hosting. Voor het datatransport wordt het Internet Protocol gebruikt, wat in de geavanceerde toepassingen mogelijk maakt. SkyberNet biedt momenteel breedbanddiensten in een groot deel van de Randstad.

Informatie voor de pers:

SkyberNet Nederland B.V. Lubbers & De Jong B.V. Maarten Meijer Piet van Reeuwijk Wegalaan 22-24 Keizersgracht 219
2132 JC Hoofddorp 1016 DV Amsterdam

tel.: (023) 567 76 00 tel.: (020) 421 05 65 e-mail: mmeijer@skybernet.nl e-mail: piet@l-dj.nlDeel: ' SkyberNet introduceert Virtual Private Networking voor MKB '
Lees ook