Politie Midden- en West Brabant

Slachtoffer van schietpartij overlijdt aan verwondingen

Kaatsheuvel, 28 maart 2003

KAATSHEUVEL: Op donderdagavond 27 maart 2003 omstreeks 22.20 uur deed zich een schietincident voor in een woning aan de Leliestraat in Kaatsheuvel. Hierbij raakten een 37-jarige vrouw en een 34-jarige man zwaar gewond. Beide slachtoffers waren in het hoofd getroffen.

De vrouw is op 28 maart 2003 omstreeks 05.00 uur aan haar verwondingen overleden in het ziekenhuis. De situatie van het mannelijke slachtoffer is nog steeds zeer kritiek.

Meteen na het schietincident formeerde de politie een rechercheteam dat bestaat uit 20 rechercheurs. Het team staat onder leiding van een Officier van Justitie.

De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld in de woning. Verder is er in aanwezigheid van de Officier van Justitie en een rechter-commisaris direct een huiszoeking gedaan in de betreffende woning. De politie startte een grootscheeps buurtonderzoek.

Op het moment van het schietincident waren er twee minderjarige kinderen (16 en 11 jaar oud) in de woning aanwezig. Zij hebben na het schietincident de politie en buren gewaarschuwd. Beide kinderen zijn opgevangen door familieleden.

Over de toedracht en het eventuele motief tast de politie nog in het duister.

Bron: Jeroen Steenmeijer

Deel: ' Slachtoffer van schietpartij Kaatsheuvel overlijdt aan verwondingen '
Lees ook