Gemeente Roermond

Roermond, 12 juli 2002

Slachtofferhulp aanwezig in sporthal De Donderberg

Zoals u waarschijnlijk heeft gehoord, zijn bij een uitslaande brand in een woning aan de Jupiterstraat vrijdagmorgen rond 03.00 uur zes kinderen omgekomen en één ernstig gewonde gevallen. De dodelijke slachtoffers zijn kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 12 jaar afkomstig uit één gezin. Het ernstig gewonde slachtoffer betreft de moeder van de kinderen, een 35-jarige vrouw. Het stadsbestuur van Roermond spreekt haar deelneming uit naar de familie en naaste betrokkenen bij dit drama.

Professionele hulp
In de sporthal De Donderberg kunnen buurtbewoners die er behoefte aan hebben, terecht voor professionele hulp. Medewerkers van Slachtofferhulp zijn aanwezig om u bij te staan. De sporthal blijft geopend zolang als dit nodig is.

Onderzoek
De politie sluit niet uit dat er sprake is van brandstichting. De politie heeft in deze zaak een 34-jarige man aangehouden, die in relatie staat tot de familie. De aard van deze relatie is nog onbekend. De politie heeft inmiddels een onderzoeksteam van 20 politiemensen samengesteld om de brand te onderzoeken.

Deel: ' Slachtofferhulp aanwezig in sporthal De Donderberg, Roermond '
Lees ook