Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van dinsdagmorgen
09:41 dinsdag 11 september 2001

Dirk Neef 0522 - 274015

Slingerende automobilist

EMMEN. De politie in Emmen hield maandagavond op het Zwaluwenveld in Emmen een 26 jr. dronken automobilist uit die plaats aan. De man was met zijn auto al slingerend door de wijk Rietlanden gereden. Andere weggebruikers waarschuwden de politie en bleven achter de man rijden totdat hij door de politie werd aangehouden. Op het politiebureau werd een ademanalyse uitgevoerd. Hieruit bleek een alcoholgehalte van 1,9 promille. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.


*
Autoruit ingeslagen

NIEUW BUINEN. Maandagavond is op het parkeerterrein van het sportpark aan het Noorderdiep in Nieuw Buinen een autoradio gestolen. Van de geparkeerde auto van een 40 jr. inwoner van die plaats werd een raam vernield waarna o.a. de radio uit de auto werd gestolen.


*
Gevallen tijdens het skeeleren

RUINERWOLD. Een 43 jr. man uit Ruinerwold raakte maandagmiddag behoorlijk gewond doordat hij op zijn skeelers kwam te vallen. De man was op de Hesselterweg in zijn woonplaats (met de wind in de rug) aan het skeeleren. Mogelijk kwam hij door een steentje te vallen. Hij viel met zijn gezicht op het asfalt. Gelukkig droeg hij een helm waardoor waarschijnlijk nog ernstiger letsel voorkomen werd. Met verwondingen aan hoofd, rug en benen werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


*
Brandje

BARGER-OOSTERVELD. Dinsdagmorgen tegen 07.20 uur brandde in een woning aan de Splitting in Barger-Oosterveld de kamer van een 26 jr. onderhuurder uit. De man verklaarde tegenover de politie dat hij i.v.m. een stroomstoring in zijn kamer een paar kaarsen had aangestoken. Hij verliet korte tijd de woning en toen hij terugkwam ontdekte hij de brand. De brandweer had de brand snel onder controle waardoor de schade beperkt bleef. De technische recherche stelt een onderzoek in naar de precieze oorzaak.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Slingerende automobilist aangehouden in Emmen '
Lees ook