PERSBERICHT.

Zoals wij reeds enkele maanden geleden berichten gaan wij op zaterdag 8 mei wederom de Sluiskilse Country & Western Dance Evening houden in het Meulengat te Sluiskil. Na de twee voorafgande succesvolle edities verwachten wij ook nu weer een gezellige sfeer en een leuk programma te hebben.

Anders dan bij andere soortgelijke avonden kiezen wij voor een zeer afwisselend programma met aleen maar LIFE muziek. Al de bij ons optredens artiesten worden van te voren door ons bezocht bij hun optredens elders en zo weten wij wat wij in huis halen. Door de medewerking van onze eigen vrijwillgier, maar tevens countryzanger, Diederick Benjaminsz hebben wij ook nu weer kwaliteit naar Sluiskil gehaald.

Wij hebben ten eerste de band Wagon Trial uit Brabant. Deze groep treed vooral veel in Branbant op maar heeft voor ons toch nog ruimte kunnen maken in hun overvolle agenda. En Band met een eigen song en mannen die het publiek zeker op de dansvloer krijgen.
Zoals iedere keer treed Diererick ook zelf op en deze keer zal dat zijn met wederom een gelegenheidband die bestaat uit de Band Return 97 aangevuld met drie vrienden en Diederick zelf. Ook deze groep bestaat uit alleen maar mannen.

Als grote tegenhanger van al dit mannelijk geweld hadden wij jonge zangeresje Electa Winter op het programma staan. Wij waren o.a. op de presentatie van haar eerste Cd en naast haar mooie stem en goed presentatie waren wij ook onder de indruk van haar grote persoonlijkheid en de leuke manier waarop zij zelf haar carriere uitstippelt. In Oss won ze daardoor de publieksprijs, In Hoeve (Fr) de aanmoedigingsprijs, In Tolbert (Gr) een 2e prijs, in Rhedebrug (Gr) een 3e prijs en in Borculo (Gld) een 1e prijs. Afgelopen zaterdag was ze in Sappemeer en het dak gign er af tijdens haar optreden want ze maakte er een complete show van door te dansen en zingen te gelijk en ook het publiek bespeelde ze, alsof ze een prfessioneel artieste was. Wij verheugen al op haar optreden in Sluiskil.

Eind vorige week kregen wij echter de mogelijkheid om nog zo'n jonge zangeres te boeken voor een kort optreden. Elaine Loveless hadden wij ook al eens zien optreden met enkele liedjes en zij bacht dit met zoveel overgave dat wij haar ook graag naar Sluiskil wilden halen. Ondanks de grote afstand die ze moet afleggen komt ze nu toch voor een kort optreden. Omdat ze slechts enkele jaren ouder is als Electa staat ze ook nog aan het begin van een mooie carriere en zullen wij er alles aan doen om dit talent te promoten. Elaine Loveless is een naam om zeker te onthouden. Ze zal vele harten sneller doen slaan en is een mooie afwisseling van de twee mannelijke bands.

De zaal gaat op 8 mei weer om 20.00 uur open de de avond duurt tot 01.30 uur. Deze keer hebben wij een professionele zaak gevraagd om ons te helpen met de aankleding van de verschillende zalen en wordt de dansvloer nog groter gemaakt voor de line-dancers. De voorverkoop is inmiddels gestart en verloopr voorspoedig en wij rekenen weer op een volle zaal (maar we laten niet zoveel mensen meer toe als de eerste keer, want toen was het echt te druk)

Voor meer informatie kunt U bellen met 0115-471806 of 0115-477040 of 0115-682154.

M.v.g.

Gert Jansen (Secretaris SKI)

Deel: ' Sluiskilse Country & Western Dance Evening '
Lees ook