PERSBERICHT - 30 APRIL 1999

Persnieuwsbrief

Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme

Proef Schiedam op zondag

Op zondag 9 mei presenteert het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme met de VVV Schiedam in het kader van Het Geheim van Holland de smaakvolle wandeling "Proef Schiedam op zondag".

Tijdens deze middagwandeling neemt een VVV-gids de deelnemers mee langs de historische bezienswaardigheden in de Schiedamse brandersstad. Vanzelfsprekend staat een groot deel van deze middagwandeling in het teken van de echte Schiedamse jenevers.

Na ontvangst met lunch, geserveerd in een voormalige mouterij, wordt een bezoek gebracht aan molen De Nieuwe Palmboom. Vervolgens wordt een bezoek gebracht aan het Nederlands Gedistilleerd Museum en branderij De Gekroonde Brandersketel. Na de proeverij van een authentiek gestookte museumjenever gaan de deelnemers naar de Branderskelder, waar hen een oudhollandse rijsttafel (zgn. captain’s dinner) wacht.

Het programma duurt tot circa 19.00 uur. De prijs van dit arrangement bedraagt ¦92,50 p.p. De wandeling "Proef Schiedam op zondag" wordt tevens gehouden op 6 juni, 10 oktober, 24 oktober.

Inlichtingen/reserveren: VVV Schiedam, Buitenhavenweg 9, Schiedam, tel: (010) 473 30 00

Deel: ' Smaakvolle wandeling "Proef Schiedam op zondag" '
Lees ook