Home

Info

Support

Smartsite en de continuïteit

Legacy web-enabled maken met Smartsite

Smartsite aanwezig op eContentPlaza op 28 september a.s.

100-ste Smartsite licentie naar Cebeco Agrow

Seminar Content Management voor de Consumenten Elektronica

Gratis kaarten voor eContent Plaza

Stork Technical Services Group kiest voor Smartsite

100-ste licentie Smartsite naar Cebeco! / Gratis kaarten voor eContent Plaza

Smartsite DWS ® 4 is het krachtige allround pakket voor ontwikkeling, publishing en beheer van al uw websites, volledig via de browser. De toepassingen van SmartSite lopen uiteen van Corporate Websites tot Callcenter Applicaties. SmartSite wordt geïmplementeerd door een netwerk van Value Added Resellers en Professional Partners.

Smartsite DWS ® 4 kenmerkt zich door sterke faciliteiten op het gebied van:

* Content Management
Het beheer van de inhoud van uw website wordt door goede content management faciliteiten zeer eenvoudig. Gevolg: de website is - en blijft - actueel, en alle in de organisatie aanwezige content wordt daadwerkelijk ontsloten.

* Site Management
Het beheer van onder meer rechten, rollen, workflow, efficiency van de website wordt krachtig ondersteund. De medewerkers in het webteam vormen een goed samenwerkende eenheid.
* Data Connectivity
In de organisatie reeds aanwezige databronnen, zoals databases en documenten, kunnen real-time worden ontsloten. Hiermee krijgt de bezoeker van de website de beschikking over veel meer gegevens.
* Web Application Development
Aanvullende functionaliteit kan, dankzij de open architectuur en industry standard interfaces, eenvoudig worden toegevoegd. Ook kunnen langs deze weg bestaande applicaties worden geïntegreerd in de website.

Smartsite DWS ® 4 wordt met succes ingezet door organisaties, die communicatie via het web serieus nemen. Hierbij kan zowel worden gedacht aan kennisintensieve organisaties, als bedrijven die e-Business op een haalbare wijze willen realiseren. Toepassingen voor intranet en internet zijn onder meer gerealiseerd voor de ANWB, Gemeente Den Haag, Gemeente Zoetermeer, diverse onderdelen van TNO, het Ministerie van VROM, en meer dan 60 andere bedrijven en instellingen. Zie ook: Portfolio .

Smartsite DWS ® 4 wordt via een netwerk van Value Added Resellers en Professional Partners geïmplementeerd bij deze organisaties.

Smartsite DWS ® 4 is een ontwikkeling van Pointer Interactieve Media bv in Delft. Pointer Interactieve Media bv is lid van de Seneca Groep.

Home - Info - SmartSite Dynamic Web System

Deel: ' Smartsite aanwezig op eContentPlaza '
Lees ook