Smithuis Tandtechniek winnaar 2016 in Tandtechniekbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160225 -- Smithuis Tandtechniek is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Tandtechniekbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Smithuis Tandtechniek weet haar enorme knowhow op het gebied van tandtechniek uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een van de beste bedrijven in de branche.’

Smithuis Tandtechniek voorziet tandartsen in heel Nederland van hoogwaardige kronen, bruggen of protheses. Hierbij biedt ze de keuze uit verschillende productlijnen. Naast de hoofdvestiging in Hengelo heeft de onderneming servicelocaties in Apeldoorn, Deventer en Hardenberg. Smithuis Tandtechniek telt circa 35 medewerkers en is landelijk  actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Smithuis Tandtechniek een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Smithuis Tandtechniek, want zij is continu doende haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Client centricity
De jury prijst met name haar client centricity. Uit het oogpunt van de klant is Smithuis Tandtechniek dichtbij en betrokken. Een betrouwbare en servicegerichte partner met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Voor het behoud van de duurzame relatie met (potentiële) klanten stelt de organisatie zich garant voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. ‘Voor een effectieve, efficiënte en daarmee rendabele bedrijfsvoering is het uitgangspunt: centraal wat kan, decentraal wat moet. Hierbij zijn de bedrijfsprocessen zodanig op elkaar afgestemd dat er tijdens de uitvoering voldoende balans is tussen sturen, realiseren en borgen. Dit alles wordt tot stand gebracht door een deskundig, betrokken en enthousiast team van medewerkers die doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen en laten zien wat ze zeggen en doen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Smithuis Tandtechniek besteedt veel aandacht aan onderzoeken naar klanttevredenheid, imago, medewerkerstevredenheid en het verbeteren van het HR-beleid. De ambities van de onderneming zijn helder: intensiveren van de contacten met bestaande klanten en het benutten van het beschikbare omzetpotentieel, het werven van nieuwe (jonge) praktijken ter compensatie van het verlies op andere praktijken als gevolg van de vergrijzing en het aangaan van partnerships met collega-laboratoria.

‘Smithuis Tandtechniek is een hoogwaardig bedrijf dat in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van tandtechniek. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Smithuis een absolute topper in haar wereld. Zonder meer de terechte branchewinnaar!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.smithuistandtechniek.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Smithuis Tandtechniek winnaar 2016 in Tandtechniekbranche '
Lees ook