SMSParking nu ook in Groningen, snelle groei in heel Nederland


GRONINGEN, 20141001 -- Met SMSParking hebben parkeerders in Groningen dit jaar een nieuw en voordelig alternatief gekregen om hun parkeergeld achteraf te betalen via de mobiele telefoon (SMS of App) of via (mobiel) internet. SMSParking is nu in alle belangrijke plaatsen in het noorden van Nederland actief. Net zoals dit het geval is in andere steden verwacht het bedrijf ook in Groningen een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het betalen van parkeergeld per mobiele telefoon.

"In Amsterdam is het volume van gebruikers van mobiele betaalparkeerdiensten in drie jaar tijd verviervoudigd. Wij kunnen nu ook in Groningen de zakelijke en particuliere gebruikers de keuze uit onze diensten aanbieden, zoals bijvoorbeeld SMSParking, APP-Parking of parkeren via (Mobiel) internet", aldus Mladen Ciric, directeur SMSParking.

Nieuwe gebruikers van SMSParking moeten zich eenmalig aanmelden om van de nieuwe dienst gebruik te kunnen maken. Het parkeren kan worden betaald via SMS-, Internet-, Smartphone- en APP-Parking.

Als nieuwe gebruiker in de gemeente Groningen krijgen parkeerders die lid worden van SMSParking de eerste 10 Euro parkeergeld cadeau. Om in Groningen actief te kunnen zijn moeten SMSParking-klanten hun voertuig voorzien van een speciale parkeersticker. Zodat de stadswachten weten dat de parkeerder gekozen heeft om het parkeergeld te betalen via SMSParking.

SMSParking is onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Het is niet nodig om kentekens te registreren. Per GSM kan voor elk kenteken worden betaald waar de gebruiker van de dienst op dat moment mee parkeert.

Voor ondernemers betekent inzet van SMSParking een significante besparing in tijd en geld. Zo is er bijvoorbeeld nooit meer kans op een boete. Er zijn geen abonnementskosten, per auto of per telefoonnummer. Er worden geen extra kosten doorberekend voor meerdere gebruikers op een account. Kentekens worden niet geregistreerd hetgeen flexibiliteit in het parkeren van auto’s betekent. Last but not least hoeft een ondernemer nooit meer achteraf declaraties van parkeerbonnetjes te verwerken.

SMSParking is al actief in meer dan 100 gemeentes waaronder  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Harlingen, Zwolle, Amersfoort, Arnhem, Enschede maar ook in Bolsward en Sneek.

APP-Parking is een dienst van SMS Parking BV, aanbieder van diensten als SMSParking, InternetParking en SmartPhoneParking.

Alle informatie over SMSParking is te vinden op http://www.smsparking.nl

Deel: ' SMSParking nu ook in Groningen, snelle groei in heel Nederland '
Lees ook