Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, mei 2005

SnaZio, een nieuwe HD en SD DVD player met netwerkaansluiting !

V-One heeft een nieuwe mediaplayer op de markt gebracht die geschikt is voor het afspelen van Hoge Definitie video tot 1080i. De Net DVD Cinema heeft naast de ingebouwde DVD player ook de mogelijkheid om in een netwerk te worden opgenomen d.m.v. de ingebouwde Wifi en/of Ethernet aansluiting. Deze Net DVD Cinema heeft de functionaliteit om naast HD MPEG-2 ook WMV, DivX, XviD , MOV, AVI & MPEG-4 in HD af te spelen en verder ook allerlei andere formaten.

De SnaZio* digitale home cinema is de ideale brug tussen PC en TV. Door de ingebouwde netwerk interface wordt de gebruiker in staat gesteld om de beschikbare media op PC te spelen en op TV weer te geven. Hierbij wordt een onderverdeling gemaakt tussen foto, video & muziek.

De Net Cinema ondersteunt veel verschillende formaten. Uniek aan deze Net Cinema zijn de aansluitmogelijkheden. (zie foto). Te beginnen bij de standaard scart, s-video en composiet aansluitingen maar daarnaast is er de mogelijkheid om via componenten en/of DVI apparatuur aan te sluiten.

De aanwezige USB connector aansluiting aan de voorzijde van de unit geeft de mogelijkheid om via USB 2.0 een externe harde schijf of een externe card reader aan te kunnen sluiten.

De unit biedt ondersteuning voor HD in verschillende formaten. Hier is de onderverdeling te maken in 480p, 720p en 1080i. Ook de DVI uitgang is instelbaar op verschillende resoluties en is de Net Cinema geschikt voor grote Plasma of LCD schermen. De Net Cinema heeft een ingebouwde DVD speler die naast standaard SD formaat ook HD formaat ondersteunt van minimaal 15 Mb/s.

Door middel van een programma op de computer communiceert de Net Cinema met de PC en worden een aantal aangegeven mappen op de TV zichtbaar gemaakt. De functies worden verdeeld in drie sectoren te weten, foto, video & muziek. Zo is het voor elke gebruiker met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening gemakkelijk te bedienen. Vanwege de aanwezige netwerk aansluitingen is het tevens ook mogelijk om te internetten via de unit.

Enkele specificaties van de Net Cinema zijn:

De prijs van de Net DVD Cinema bedraagt slechts E 399,- incl. BTW!

Voor uitgebreidere informatie over bovenstaande en andere producten van Snazzi verwijzen wij u ook naar de website: www.snazzi.com & www.snazio.com Voor extra informatie en stylesheets over het hier voorgaande kunt u contact opnemen met :

Inside Technology BV

Fortranweg7
3821 BK Amersfoort
tel : 033-4558524
fax : 033-4558310
Internet: http://www.inside.nl
http://www.video-streaming.nl
http://shop.inside.nl
E-mail: info@inside.nl
-----------------------

OJ QJ ^J aJphjhÑEAU mHnHu !hÑEA0J5?CJOJ QJ ^J aJhÑEA5?CJOJ QJ ^J aJhÑEA0J5?CJaJ&hÑEA5?B* CJOJ QJ ^J aJph&hÌ'Ö5?B* CJOJ QJ ^J aJph&h@g«5?B* CJOJ QJ ^J aJphhÑEA5?CJaJhÑEACJOJ QJ ^J aJhÑEAOJ QJ ^J hÑEACJ$hÑEAOJ QJ ^J mH sH #jhÑEAOJ QJ UE "http://66.98.168.14/distinet_new/Marketing%20Centre/images/Product%20lo%20res/net-dvd-cinema-box-lo.jpg" \* MERGEFORMATINET

---- --

Deel: ' SnaZio nieuwe HD en SD DVD player met netwerkaansluiting '


Lees ook