Sneak preview volautomatisch parkeersysteem in Den Haag


Hoe realiseer je 52 veilige parkeerplaatsen op slechts 133 m2 stadsgrond?

Den Haag, 20170322 -- Op vrijdag 28 april vindt in hartje Den Haag een vooroplevering plaats van een innovatief Wöhr ParkSafe Systeem. Een bijzonder project, gerealiseerd door Car Parkers Nederland in opdracht van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.

De installatie met een oppervlakte van slechts 7,40 x 18,00 meter is 9 verdiepingen hoog. Ze biedt ruimte aan 52 parkeerplaatsen voor de naastgelegen ‘high-end’ kantoorruimte aan de Kneuterdijk.

De gebruiker plaatst zijn auto in een overname-ruimte en stapt uit. Een liftrobot transporteert van hieruit de auto naar boven en parkeert deze zijwaarts - naar links of rechts – in het systeem.  Volautomatisch.

Tijdens deze dag zal het systeem aan een selecte groep gedemonstreerd worden. De informele bijeenkomst biedt hen gelegenheid tot een  ‘sneak preview’ van dit bijzondere project.

Graag nodigen wij u uit om op vrijdag 28 april van 12.00 tot 13.00 aanwezig te zijn bij deze bijzondere demonstratie, op de hoek Koge Nieuwsstraat / Kneuterdijk in Den Haag. 

Wij stellen het op prijs als u uw komst kenbaar maakt via info@carparkers.nl.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sneak preview volautomatisch parkeersysteem in Den Haag

Car Parkers Nederland


Deel: ' Sneak preview volautomatisch parkeersysteem in Den Haag '
Lees ook