Gemeente Houten


Snoeiwerkzaamheden Mais-oord en Lijnzaad-oord
02/02/99

In de komende weken wordt er gestart met snoeiwerkzaamheden aan het talud bij het Mais-oord en Lijn-zaad-oord. Deze werkzaamheden bestaan uit het snoeien van de grote struiken tot een hoogte van circa 10 á 15 cm. boven de grond zodat de struik na verloop van tijd weer kan uitlopen. De kleine struiken blijven gespaard. De snoeiwerkzaamheden zijn nodig om uitholling van de singelbeplan-ting en eventuele doorkijk te voorkomen. Omdat de grote afgezaagde struiken na verloop van tijd weer zullen uitlopen blijft er toch een ondoordringbare beplanting over.

Vernieuwen plantvakken aan Wikke-oord en Rapen-oord De beplanting in de plantstrookjes aan de Wikke-oord en Rapen-oord ziet er niet zo mooi meer uit. Daarnaast komen er regelmatig klachten binnen over deze beplanting omdat de kruising hierdoor erg onoverzichtelijk wordt. Reden waarom besloten is de huidige beplanting te vervangen door de Japanse roos (Rosa Rugosa) en Struikkamperfoelie (Lonicera Nitida). Deze werkzaamheden zullen binnenkort van start gaan.

Nadere informatie
Wanneer u vragen heeft over de snoeiwerkzaamheden of het venieuwen van de plantvakken kunt u contact opnemen met de wijkbeheerder, Gerard Terstegen, telefoon 6371033.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998
Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Snoeiwerkzaamheden Mais-oord en Lijnzaad-oord Houten '
Lees ook