Snor breidt assortiment chocolade uit met pure chocorepen


UTRECHT, 20151104 -- De nieuwe ‘Merci’, zo wordt ie ook wel genoemd. Een flinke 200-grams chocoladereep van Snor in een feestelijke verpakking, ontworpen door het Nederlandse designbureau Studio Boot. Bijzonder en vernieuwend is de ingestoken kaart, waar je je eigen boodschap op kunt schrijven om zo je eigen persoonlijke cadeau te maken. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in melk en puur, met als tekst: ‘Sterkte’, ‘Relax’, ‘Bedankt’ en ‘Hoera’. Ook is er in melk en puur een kunstig vormgegeven kerstreep met de tekst ‘Merry X-Mas’, mét glitters op de doos. De chocolade kost 4,95 euro per reep.

Succes
Bijna een jaar geleden lanceerde Snor haar melkchocoladelijn. Annemarieke Piers van Snor vertelt: “Wij maken boeken die echte cadeautjes zijn, en chocolade is dat ook. Voor ons was dit een logische keuze. Daarnaast denken wij dat we iets toe te voegen hebben aan het aanbod in de markt. Chocoladerepen zijn er genoeg, maar door de kunstige verpakking en de mogelijkheid om de reep te personaliseren, bieden wij echt iets bijzonders.” Het personaliseren werkt als volgt: Er zitten stansen in het doosje waar je de inlegger doorheen kunt zien. Aan de voorkant van de inlegger is de boodschap ‘Bedankt’, ‘Hoera’, ‘Sterkte’, ‘Relax’ of ‘Merry-X-mas’ gedrukt en op de achterkant kun je je eigen tekst schrijven. Er passen woorden of namen met maximaal negen letters op de inlegger, zoals ‘dank je wel’, ‘zet ‘m op’, ‘Barbara’ of ‘I like it’. Als extra leuke toevoeging kun je de inlegger als boekenlegger gebruiken. “We blijven toch een uitgeverij”, grapt Piers.

Permanente chocoladecollectie
Wegens groot succes besloot Snor het chocoladeassortiment uit te breiden. Nu voert Snor naast melk ook pure chocolade. De permanente ‘chocoladecollectie’ bestaat nu uit zeven repen plus de kerstcollectie. Deze worden inmiddels door heel Nederland en België verkocht bij Sissy-Boy, cadeau- en boekwinkels en bij de Bijenkorf. Ook blijken de repen een origineel relatie-/eindejaarsgeschenk.

Eerlijke handel
De chocoladerepen van Snor worden gemaakt in Amstelveen, in de chocoladefabriek Martinez van Martin en zijn zeven zussen. De chocolade is UTZ-gecertificeerd. UTZ is een internationaal geaccepteerd keurmerk dat staat voor eerlijke handel en voor o.a. grondstoffen voor chocola afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Deze boeren gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Meer informatie over het UTZ keurmerk vind je op: https://www.utzcertified.org/

Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken én van chocolade. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Productinformatie:
Chocoladerepen van Uitgeverij Snor
Formaat: 24 x 7 cm
Gewicht: 200 gram
Prijs: €4,95 per reep

Pure chocolade verkrijgbaar in:
-Bedankt
-Sterkte
-Hoera
-Merry X-mas

Melkchocolade verkrijgbaar in:
-Bedankt
-Sterkte
-Hoera
-Relax
-Merry X-Mas


Deel: ' Snor breidt assortiment chocolade uit met pure chocorepen '
Lees ook