7 mei Snorfestival in de Snorfabriek


UTRECHT, 20170426 -- Tango dansen, trouwen voor 1 dag, illustreren, healing, handlezen, vintage shoppen, sambal proeven, kalligraferen, boeketten maken, kinderworkshops, muziek luisteren, lekker eten en drinken, boeklanceringen en nog veel meer. Plus de kans schrijvers, illustratoren, instagrammers en vormgevers in het wild te ontmoeten. Kom op zondagmiddag 7 mei van 12.00 tot 17.00 uur naar het Snorfestival in de Snorfabriek in Utrecht. Hét snorrigste festival van Nederland met stip op één van de leukste plekken van Nederland. Toegangskaarten in de voorverkoop zijn nu verkrijgbaar via snorfestival.nl.

[Affiche Snorfestival 7 mei 2017 in Utrecht] Struinen
Tijdens het Snorfestival wordt de héle Snorfabriek opengegooid voor publiek. In de voorste ruimte stellen de permanente ‘bewoners’ van de fabriek hun ateliers open en geven workshops. Zo kun je bij de Snorfabrikanten terecht om een getekend portret te laten maken, de lekkerste worst met sambal te proeven (vers uit de fabriek!), muziek te luisteren in de Soundcontainer, een papierworkshop te doen in de Flowkas van Flow Magazine, ukelele te leren spelen in een uur en allerlei dingen maken. Daarnaast kun je je laten healen of readen door Flux, je portfolio laten checken door de art directors van Studio 100 Procent, iets drinken en eten en ondertussen bellen met Poëzie. En vergeet niet de nieuwste boeken te kopen in de winkel van de Snorfabriek, net als te struinen in de outlet van Uitgeverij Snor.

Luchtacrobatiek
Achterin, in de zogenaamde Grote Lege Ruimte, normaal niet voor publiek geopend, kun je terecht om de meest waanzinnige vintage items te scoren bij Meneer en Mevrouw de Boer en Vintage Phobia. Bloomon komt workshops bloemen stylen geven. Bierproeven, tekstcollages maken, handletteren, dino-onderzoek doen, een bijenhotel maken en een PsychOnlogisch onderzoek laten uitvoeren door drie doktoren. Circus Moustache is er met een hele entourage aan circusattributen voor kinderen, maar ook volwassen bezoekers kunnen zich vergapen aan luchtacrobatiek en zelf een poging wagen onder begeleiding van Jasper Riedeman. En voor wie deze dag nog bijzonderder wil maken: Ga op je knie en trouw met je lief, voor één dag!

Uitgeverij Snor
Het Snorfestival is een initiatief van Uitgeverij Snor en de Snorfabriek. In 2014 ontstaan rondom de lancering van de nieuwe boeken van Uitgeverij Snor. Waar het festival eerst plaatsvond op camping de Lievelinge in Vuren en vorig voorjaar bij Molen de Ster in Utrecht, heeft Uitgeverij Snor nu een vaste plek in de Snorfabriek aan de Tweede Daalsedijk 14a in Utrecht. Het Snorfestival krijgt steun van het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht en drukwerk van Real Concepts.

Wat: Snorfestival
Wanneer: 7 mei van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie: Tweede Daalsedijk 14A (t.o. huisnummer 151), 3551 EJ, Utrecht
Tel: 030-3073027
Kaartverkoop: www.snorfestival.nl

Goed bereikbaar OV met bus 3 richting Zuilen vanaf Centraal Station Utrecht, halte Concordiastraat. Of vanaf station Zuilen, of met een OV-fiets natuurlijk.

Mensen die met OV komen, kunnen een gratis notebook ophalen in de winkel.

Prijzen tickets:
Volwassenen € 3,- (vanaf 18 jaar)
Kinderen € 1,50 (Van 12 tot 18 jaar)
Gezinsticket € 7,50 (2 vol. 2 kind)

Kosten aan de deur:
Volwassenen € 5,- (vanaf 18 jaar)
Kinderen € 3,- (Van 12 tot 18 jaar)
Gezinsticket € 12,50 (2 vol. 2 kind)

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.Noot voor redacties:

Deel: ' Snorfestival 7 mei in de Snorfabriek '
Lees ook