Professioneel snowboarder Jeremy Jones maakt oprichting Jones Snowboards bekend

SQUAW VALLEY, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20091006 --

Professionele “big-mountain” snowboarder Jeremy Jones is trots zijn nieuwste bijdrage aan de wereld van het snowboarden te mogen aankondigen: Jones Snowboards.

Jones Snowboards, dat is gevestigd in Squaw Valley, Californië (VS), is het product van Jones’ wens om een snowboardlijn te ontwikkelen die speciaal is gericht op freeriders.

Jones heeft al ruim 25 jaar ervaring in de snowboardindustrie en is door zijn collega’s als grootste talent aangewezen, waardoor hij achtmaal de Big Mountain Rider of the Year Award van Snowboarder Magazine heeft gewonnen; iets wat nog nooit iemand heeft gepresteerd. Jones zal zijn passie voor freeriding combineren met zijn ruime ervaring op het gebied van onderzoek en design om authentieke producten te leveren die de huidige normen voor freeride snowboards ver zullen overtreffen.

“Ik heb Jones Snowboards opgericht om de beste snowboards op de markt te ontwikkelen, die geschikt zijn voor allerlei soorten bergen”, aldus Jones. “Freeride-boards die een weerspiegeling zijn van alles wat ik heb geleerd in de sneeuw én in de fabriek. Elk snowboard dat we produceren is geboren uit mijn passie en onze ontwerpen weerspiegelen de prestatie-eisen van mijn afdalingen, gecombineerd met de milieueisen die mijn geweten stelt.”

Het 125-jaar oude Zwitserse familiebedrijf Nidecker is gekozen voor het ontwikkelen en produceren van Jones Snowboards vanwege zijn lang gevestigde reputatie als een van de meest innovatieve en technologisch geavanceerde snowboardfabrikanten ter wereld.

“Jeremy’s talenten hebben ons hier bij Nidecker altijd al geïnspireerd”, aldus directeur Henry Nidecker. “We vinden het ontzettend spannend om met hem te mogen samenwerken aan dit nieuwe project en zullen Jones Snowboards bijstaan met onze met prijzen bekroonde technologieën en met onze toewijding aan kwaliteit, waar we na 25 jaar boards produceren bekend om staan.”

Met de prototypes al in productie, zal Jones Snowboards zich voor het eerst presenteren bij SIA en ISPO 2010. De wereldwijde distributie voor het winterseizoen 2010-2011 wordt binnenkort verwacht.

Kijk voor meer informatie op www.jonessnowboards.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Jones Snowboards
Jeremy Jones, 530-545-2327
Patrick Rivelli, 650-248-4411
info@jonessnowboards.com

www.jonessnowboards.com

Deel: ' Snowboarder Jeremy Jones maakt oprichting Jones Snowboards bekend '


Lees ook