Snowcountry.nl brengt exclusieve wintersportmerken naar Nederland


ZWARTEBROEK, 20091027 -- Hoewel Nederland steeds meer fanatieke wintersporters telt, zijn er maar weinig speciaalzaken voor liefhebbers van (free)ski- en snowboard. De nieuwe webshop Snowcountry.nl richt zich op deze doelgroep en biedt een select en exclusief assortiment van producten die moeilijk of zelfs niet verkrijgbaar zijn in Nederland.

Dankzij de unieke samenwerking met een freeride-community, leveranciers en een Nederlandse wintersportwinkel op het gebied van (free)ski beschikt Snowcountry over een groot assortiment van exclusieve artikelen, die bovendien scherp geprijsd zijn. Met uitsluitend hardcore wintersportmerken als Armada, Salomon freeski, Salomon snowboard, Bonfire, Black Diamond, Kask, Burton, Smith en K2 in het assortiment is Snowcountry nu al n van de meest complete wintersportwebshops van de Benelux.

Oprichter Dennis van de Pol: "Bij de doelgroep van Snowcountry begint het te kriebelen zodra de bladeren verkleuren. Allerlei vragen schieten door je hoofd: waar gaat de eerste sneeuw vallen? Hoe is het met de conditie? Dag in dag uit surfen op internet, het volgen van discussies op wintersportfora of op zoek naar coole kleding en nieuwe producten. Vooral het laatste is met Snowcountry.nl een stuk eenvoudiger geworden!"

Over de oprichters

Dennis van de Pol heeft een achtergrond als ski- en snowboardleraar en is in het bezit van zijn landes diploma's. De laatste jaren richt Dennis zich voornamelijk op het freeriden en heeft hij de mooiste hellingen en de diepste poeder in de Alpen en Noord-, en Zuid-Amerika verkend.

Thijs de Jong kwam in 2004 via skizone.nl in aanraking met het freeriden, sindsdien is hij verslaafd. Later heeft hij als skibum twee seizoenen in Haute-Nendaz doorgebracht waar zich voornamelijk bezig hield met het zoeken, beklimmen en skin van hoge toppen en afgelegen hellingen. Thijs is test-skir geweest voor White Ski Magazine en buiten het seizoen werkt Thijs aan zijn techniek bij Freestyle Holland.

Snowcountry.nl


Deel: ' Snowcountry.nl brengt exclusieve wintersportmerken naar Nederland '
Lees ook