SnowGrips nu officieel leverbaar in Nederland


ROTTERDAM, 20111017 -- Het succesvolle Nederlandse bedrijf SnowGrips is de officiële leverancier van SnowGrips in de Benelux, UK, Scandinavië en Duitsland. Vanaf maandag 17 oktober zijn de SnowGrips officieel leverbaar in Nederland. Afgelopen winter was prachtig met veel ijs- en sneeuwplezier maar daar tegenover veel gevaarlijke ijzige plaatsen waar je flink onderuit kon gaan. Veel mensen waren bang om naar buiten te moeten en hadden angst om te vallen. Door het dragen van deze Anti Glij IJzers wordt het leven niet beperkt door de gladheid veroorzaakt door sneeuw en ijs.

Waarom SnowGrips

Blijf lekker met de hond wandelen, sneeuw vegen, boodschappen doen, wintersport inclusief après-ski. De SnowGrips zijn ook voor werkende mensen met noodzaak te moeten lopen op sneeuw of ijs. De sneeuwkettingen voor de schoenen zijn voorzien van een antislipzool en een tiental spikes. Vergelijk de SnowGrips voor schoenen met de sneeuwkettingen voor een auto. Het voorkomt slipgevaar op gladde ondergronden. De SnowGrips worden veel gebruikt door zowel jong en oud. Door mensen in de bouw, politie, brandweer, postbezorgers, wandelaars, actieve wintersporters maar ook door mensen die slecht ter been zijn, wat ouder zijn of mensen die bang zijn om te vallen. Deze SnowGrips mogen daarom dit jaar niet ontbreken in de winteruitrusting.


Over SnowGrips

SnowGrips is een Nederlands bedrijf opgezet door twee jonge ambitieuze ondernemers. Het Nederlandse bedrijf verkoopt de SnowGrips door heel Europa en in Nederland zijn de SnowGrips verkrijgbaar via de website www.SnowGrips.nl en ook via een tal van retailers en resellers.  


Deel: ' SnowGrips nu officieel leverbaar in Nederland '
Lees ook