SNS Reaal Groep

SNS bank introduceert het SNS Rentevast StudiePlan

24 juni 2002

Maandelijks sparen voor de toekomstige studie van uw kind(eren)

Met ingang van 24 juni introduceert SNS bank het SNS Rentevast StudiePlan. Het is een spaarplan met een hoge rente waarbij de klant gedurende een vooraf afgesproken periode een vast bedrag per maand inlegt. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de rente. Ouders of grootouders kunnen zo ongemerkt een flink bedrag bij elkaar sparen voor hun (klein)kinderen.

Het SNS Rentevast Studieplan kent een minimale maandelijkse inleg van EUR 25 en maximaal EUR 1.250. De looptijd, die individueel met de klant wordt afgesproken en kan variëren tussen 5 jaar en 18 jaar, bepaalt het rentepercentage. De rente wordt vantevoren vastgesteld waardoor de klant precies weet welk bedrag hij aan het einde van de spaarperiode heeft opgebouwd. Momenteel varieert de rente tussen de 4,5% en 5,5%.

Tevens biedt het SNS Rentevast StudiePlan de mogelijkheid om eenmalig een aanvangsstorting te doen van minimaal EUR 250. Een mooie optie voor grootouders die hun kleinkinderen een waardevolle bijdrage voor de toekomst willen meegeven. Iedereen kan immers eens in de twee jaar een belastingvrije schenking doen. Vervolgens spaart de klant het afgesproken maandelijkse bedrag.

Om ook in het geval van overlijden van (een van de) ouder(s) verzekerd te zijn van een gegarandeerde uitkering voor de studie van het kind, kan de spaarder een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

Deel: ' SNS bank introduceert het SNS Rentevast StudiePlan '
Lees ook