Snuffelmarkt bij stadion de Vliert in Den Bosch


'S-HERTOGENBOSCH, 20090810 -- De scheidsrechtersvereniging (COVS) uit 's-Hertogenbosch houdt op zondag 16 augustus 2009 haar jaarlijkse Snuffelmarkt op het terrein voor het stadion van FC Den Bosch aan de Victorialaan. Particulieren krijgen de kans om gebruikte spullen aan de man te brengen. De opbrengst van de entree komt ten goede aan het scheidsrechterskorps in de regio.

De vereniging geeft een ieder de gelegenheid om een kraam te huren. Er zullen in totaal 80 kramen staan, waarvan nog enkelen te huur zijn. De recette van de Snuffelmarkt bepaalt mede het te voeren beleid voor 2010. Het publiek is welkom tussen 09:30 en 16:00 uur. De toegang is 1,50 euro.
Voor meer informatie en voor kraamverhuur kunt u contact opnemen met www.geocities.com/fluitinfo eveneens te bereiken.

Sfeerfotos van de Snuffelmarkt in 2008:
picasaweb.google.nl/covsdenbosch/Snuffelmarkt2008

Over de COVS
De vereniging Centrale Organisatie van Voetbalscheidsrechters Kring s-Hertogenbosch organiseert elk jaar meerdere activiteiten voor haar leden en belangstellenden. Voor sommige activiteiten willen wij graag extra aandacht. De media is hierbij een onmisbare schakel.

De COVS is een soort vakbond / onafhankelijke belangenvereniging voor voetbalscheidsrechters. De COVS wil met de KNVB en andere sportorganisaties een sportief klimaat creren dat leidt tot een erkende positie van de scheidsrechter. Daar horen aantrekkelijke randvoorwaarden bij, rele onkostenvergoedingen en een positieve opstelling van de KNVB. Evenals een meedenkende KNVB op het gebied van strafnormen. Constructief meedenken is een adagium voor de COVS. Ook op die manier is de scheidsrechter een teamspeler. Hij (of zij) moet zich goed voelen en ervaren dat zijn (of haar) functie wordt erkend en gewaardeerd. De scheidsrechter is niet voor niets official en dus vertegenwoordiger van de KNVB.


Deel: ' Snuffelmarkt bij stadion de Vliert in Den Bosch '
Lees ook