Ingezonden persbericht


Persbericht

28 februari 2003

Software AG presenteert nieuwe versie EntireX XML Mediator ~ bliksemsnelle webservices~

Versie 7.2 van EntireX XML Mediator (Software AG) is nu beschikbaar. De tool voor XML integratie levert nu nog betere prestaties dankzij meer flexibiliteit en verbeterde opslagmogelijkheden. EntireX XML Mediator is een onderdeel van de EntireX productfamilie, waarmee organisaties hun applicaties kunnen integreren op basis van standaarden zoals XML, SOAP en webservices. EntireX XML Mediator is nu nog flexibeler in te zetten en af te stemmen op de behoefte aan steeds grotere beschikbaarheid van systemen. Omdat de software tegelijkertijd over de verschillende systemen wordt ingezet, wordt de druk op de systemen tijdens piekmomenten opgevangen.

Verbeterd storage management
Deze laatste versie van EntireX XML Mediator meet precies de benutte capaciteit en het gebruik van het geheugen van de gebruikte applicaties . Als een limiet wordt bereikt, zal de EntireX XML Mediator softwarerouter automatisch de overige informatie overzetten naar een ander systeem. Eén systeembeheerder kan het gehele systeem overzien vanaf een centraal punt.

Eenvoudigere controle van processen
Versie 7.2 ondersteunt ook de WebDAV ( Web-based Distributed Authoring Versioning) standaard. EntireX XML Mediator beheert zo de verschillende bronnen waaruit WebDAV informatie vergaart, zoals DTDs, stylesheets, rules en datamodellen op een bijhorende server, de Tamino XML Server bijvoorbeeld. James Holme, marketing director EntireX XML Mediator bij Software AG legt uit: "Het grootste deel van de hedendaagse bedrijfsapplicaties is niet gebaseerd op XML of HTTP. Met EntireX XML Mediator bieden wij organisaties een tool om hun bestaande applicaties te integreren met gebruik van XML technologieën. Zo halen zij het meeste uit hun IT investeringen."

EntireX XML Mediator communiceert met IBM en HP
De nieuwste versie biedt uitgebreide ondersteuning van de IBM AIX 5.1L en HP UX V11.11 platforms. De EntireX XML Mediator 7.2.1 voor Linux Red Hat Advanced Server, Linux SuSE Enterprise Server 8, Linux S/390 en IBM AIX 5.2 is direct beschikbaar.

(309 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Software AG
Software AG is opgericht in 1969, het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Darmstadt. Het bedrijf is Europa's grootste leverancier van systeemsoftware en diensten die de integratie en verwerking van bedrijfsgegevens mogelijk maken. Software AG's producten beheren de centrale IT-processen van duizenden bekende bedrijven, zoals Lufthansa, Siemens, Citibank, Merck, DaimlerChrysler, Sony, BP en Telefonica. Software AG ontwikkelt producten en oplossingen die de XML (Extensible Markup Language) -standaard ondersteunen. XML vereenvoudigt zowel de uitwisseling van documenten en gegevens als de integratie van toonaangevende webapplicaties in traditionele IT-architecturen. Software AG heeft een breed portfolio van sales- en technologiepartners, waaronder Tridion, Stellent en IXOS. In 2002 behaalde het concern een totale omzet van 475 miljoen euro. Software AG heeft op dit moment ongeveer 3.000 medewerkers in meer dan 70 landen.

Contact Software AG: Eduard Smeets
Tel: 030 750 30 00
E-mail: eduard.smeets@softwareag.com
http://www.softwareag.nl

Contact pers: Marieke van Zuien (LEWIS Communications) Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' Software AG presenteert nieuwe versie EntireX XML Mediator '
Lees ook