Ingezonden persberichtPERSBERICHT

Are you hired or fired? Test nu je sollicitatieskills op hiredorfired.nl!

Vroeger was er maar één kans om een eerste indruk te maken bij een werkgever. Maar nu is er 'Hired or Fired' 's werelds eerste online recruiter, die de grenzen tussen echt en virtueel laat verdampen. Dé plek om jezelf te meten met de zware eisen van het professionele leven.

'Hired or Fired' is de eerste online recruitmentgame, speciaal gemaakt voor een carrière-evenement. Met deze game worden de sollicitatievaardigheden getest om deze vervolgens uit te proberen op het grootste carrière-evenement van Nederland: De Nationale Carrièrebeurs. Tijdens de game worden er een aantal vragen gesteld door recruiter Chantal, gespeeld door actrice Jennifer Hoffman, over studie, werkervaring en eigenschappen. Voor deze interactieve online game zijn honderden stukjes sollicitatiegesprek gefilmd. Een grote database met vragen en antwoorden geeft de virtuele dame kunstmatige intelligentie, waardoor je met haar kan praten. Beantwoord alle vragen naar tevredenheid en wordt aangenomen. Maar pas op: ze heeft haar grillen! Raakt recruiter Chantal geïrriteerd door te lang wachten met antwoorden of het geven van een verkeerd antwoord, dan kun je de baan wel vergeten of biedt ze je een baan in Siberië aan. Tijdens 'Hired or Fired' wordt er getest op professionaliteit, vaardigheden en persoonlijke indruk.

De game is te spelen in de sectoren economisch, juridisch en techniek. Na het spelen van de game is er de mogelijkheid om vrienden uit te dagen tot het spelen van 'Hired or Fired'. Daarnaast kan je je inschrijven voor De Nationale Carrièrebeurs en zie je als extra bloopers van de 'making of hiredorfired.nl' . Inmiddels zijn al vele tienduizenden starters bij Chantal op virtuele sollicitatie geweest.

Hired or Fired is in opdracht van Memory Events gemaakt door Sense Studios, winnaar van de Gouden Spin Award 2007 voor de beste online game.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events

Memory Events is organisator van Het Jobnet Career Event, De Nationale Carrièrebeurs, Carrièrebeurs Overheid en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is gespecialiseerd in de communicatie met en werving van toptalent, van student tot en met (young) professional. De drie werkmaatschappijen Memory Publications B.V., Memory Events B.V. en Memory Online B.V. bereiken de doelgroep met succesvolle producten als Memory Magazine, Het Carrière Jaarboek en de carrièresite Jobnet.nl.

Deel: ' Sollicitatieskills test op hiredorfired.nl '
Lees ook