SomnoClinic® winnaar 2016 in Particuliere gezondheidsklinieken


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20160527 -- SomnoClinic® is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Particuliere-gezondheidskliniekenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘SomnoClinic® weet zijn diepgaande vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een van de meest vooruitstrevende private klinieken.’

SomnoClinic® (officiële naam: T-Products Medical BV) helpt mensen zonder operatie van het snurken af en biedt hen daarmee een gezonde nachtrust. De succesvolle, non-invasieve behandelmethoden van deze private kliniek resulteren jaarlijks in duizenden tevreden cliënten die volledig van hun snurkprobleem verlost zijn, zonder bijwerkingen. SomnoClinic® is opgericht in 1992 en is gevestigd in Weert, Breukelen, Antwerpen en Granada. Het bedrijf telt 18 medewerkers en is internationaal actief. Eind 2016 opent SomnoClinic® een nieuwe vestiging in Rotterdam/Dordrecht.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in SomnoClinic® een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Het bedrijf belichaamt innovatie in optima forma, want men is continu bezig zijn diensten en producten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Snurk- en apneuproblemen voorkomen
‘Kwaliteit van leven is belangrijker dan wat dan ook’, zegt Walther Tielemans, de charismatische eigenaar van SomnoClinic® en ontwikkelaar van de SnörEx®. Hij merkte dat snurken en apneu een grote impact kunnen hebben op sociale omgevingen en met name ook op relaties. Tielemans ontwikkelde de SnörEx®, een verhemelteplaat die aan het bovengebit wordt bevestigd. Hieraan is een hefboompje met veersysteem gemonteerd dat er ’s nachts voor zorgt dat de tong in de ‘dagstand’ blijft. De tong kan zo in ontspannen (slaap)toestand niet naar achteren vallen, waardoor snurk- en eventuele apneuproblemen worden voorkomen. ‘SnörEx® is een door SomnoClinic® gepatenteerd product dat inmiddels aan tienduizenden cliënten in Nederland en België is geleverd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘De SnörEx® beantwoordt aan een grote en toenemende behoefte van een groeiende doelgroep. Het bedrijf durft dan ook de uitspraak aan dat zijn product zeker tientallen echtscheidingen per jaar voorkomt. Al meer dan 60.000 mannen en vrouwen die last hadden van licht tot zeer zwaar snurken en slaapapneu, zijn van hun probleem verlost. ’

Echte concurrentie kent de kliniek niet. Ziekenhuizen en KNO/long-artsen beginnen patiënten door te verwijzen naar SomnoClinic®. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de patiënt maken van deze organisatie een topper. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.snurken.org

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  Dhr. W. Tielemans

Telefoon: 0495-530056 -  E-mail: wt@somnoclinic.com


Deel: ' SomnoClinic® winnaar 2016 in Particuliere gezondheidsklinieken '
Lees ook