Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-03-2003

Televisie
STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL
Uitzending maandag 31 maart
Nederland 2 ­ 22.45 uur

Sonja barend te gast bij roderick veelo

Op maandag 31 maart a.s. ontvangt Roderick Veelo in STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL Sonja Barend. Deze talkshow-veteraan van de VARA begon onlangs met haar nieuwe programma Masterclass. Het panel bestaat deze week uit Maarten van Rossem, oud CDA-kamerlid Hans Hillen en Funda Müjde, columniste van De Telegraaf.

Jack van Gelder ontvangt René Vandereycken, de Belg die sinds dit seizoen trainer is van FC Twente. Velen kennen hem nog als speler van het Belgische nationale team. Hij speelde in zijn carrière voor een aantal bekende clubs, zoals Club Brugge, Anderlecht, het Italiaanse Genoa en AA Gent. De 49-jarige Belg is alweer 15 jaar trainer. Na vijf jaar AA Gent maakte hij de overstap naar Standard Luik en ging vervolgens drie jaar aan de slag bij RWD Molenbeek. In 2000/2001 was hij trainer van het Duitse FSV Mainz 05. Met FC Twente staat hij in de middenmoot van de Holland Casino Eredivisie.

Vorige week draaide Feyenoord-trainer Bert van Marwijk de naam van Johann Vogel aan het rad. Deze Zwitser speelt momenteel bij PSV, de club die de ranglijst aanvoert.

Deel: ' Sonja Barend te gast in Studio Nieuws en Voetbal '
Lees ook