Sonoco-Alcore presenteert volledige buis- en kokeraanbod op Eurasia 2011

ISTANBUL--(BUSINESS WIRE)-- 20110913 --

Sonoco-Alcore, een volledige dochteronderneming van Sonoco (NYSE: SON), een van de vooraanstaande bedrijven ter wereld op het gebied van verpakkingen, zal zijn volledige assortiment buis- en kokerproducten presenteren op de Eurasia Packaging Fair, van 15-18 september 2011. De Eurasia wordt gehouden in Istanbul en brengt verschillende facetten van de verpakkingsindustrie bij elkaar, waaronder verpakkingsproductie, verpakkingsmaterialen, terugwinnings- en recyclingtechnologie en verpakkingslogistiek en -transport. Sonoco-Alcore zal een scala van buizen en kokers laten zien voor de verpakkingsfolie, -papier, -stoffen en de specialistische branche, waaronder nieuwe producten.

Innovatieve foliekokeroplossingen

In het landbouwfoliesegment heeft Sonoco-Alcore nauw samengewerkt met kuilvoerfolieproducenten aan de ontwikkeling van DriCore™, een recycleerbare, topkwaliteit, waterbestendige papieren koker die maximaal 20 dagen buiten kan worden opgeslagen zonder dat de sterkte of de stabiliteit van de koker daaronder lijdt. Naast de DriCore papieren koker zal ook een aantal topkwaliteit en verpakkingsfoliekokers worden getoond gedurende de gehele beurs.

Begrijpen van de behoeften van de klant

Een van de nieuwe producten die zullen worden gepresenteerd is Printex®. Dit product werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de veranderende vraag naar garenproducenten die steeds meer behoefte hebben aan verpakkingen in kleinere hoeveelheden en met meer kleurvariaties, voor een lagere prijs, zonder verlies van prestaties. In het verleden was het bedrukken van verpakkingen een grote uitdaging; de inkt op de kokers liep vaak uit in het garen, wat het beschadigde en onbruikbaar maakte. Met de Printex verpakking is hier met succes een oplossing voor gevonden en deze is verkrijgbaar in talrijke kleurvariaties, wat helpt bij het herkennen van garen. Een volledig assortiment textielgarenverpakkingen zal ook worden getoond.

Papierfabriekkokertechnologie

In het papierfabrieksegment zal een aantal brancheveranderende producten worden getoond, waaronder de revolutionaire M-Core™ serie. M-Core papierfabriekkokers werden ontwikkeld met gebruikmaking van Sonoco-Alcore’s gepatenteerde brede-plooitechnologie, waardoor een koker ontstond die met gemak bestand is tegen de ongeëvenaarde wikkelsnelheden en spoelbreedten in de drukkerijbranche. Onze populaire Intellicore™ papierfabriekkokers, waarin RFID technologie wordt gebruikt voor het volgen van de papierrolvoorraad vanaf de eerste productie tot en met het verbruik, zal ook worden gepresenteerd. Veel andere papierfabriekkokers, inclusief onze SR-350 en VR-500 herbruikbare tissuekokers zullen tijdens de Eurasia ook worden getoond.

Marktleidende transportverpakking

De Firmaload® bulkzakdrager is een milieuvriendelijk kartonnen product dat wordt gebruikt in de FIBC branche als een efficiënter en effectiever middel voor het vervoer van grote zakken. FirmaLoad dragers besparen kosten, ruimte en vracht vergeleken met houten pallets, worden gefabriceerd in een reeks standaardmaten en kunnen ook worden geproduceerd in speciale maten om te voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.

“Sonoco-Alcore is marktleider in Turkije,” aldus Europees verkoopdirecteur Karsten Kemmerling. “Eurasia biedt ons een platform waarop we ons commitment kunnen aantonen aan onze klanten in Turkije en onze producten en mogelijkheden kunnen delen met potentiële klanten in landen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Centraal Azië.”

Bezoek voor meer informatie over de producten die worden gepresenteerd op de Eurasia hal 8, stand 818 of neem contact op met tim.morton@sonoco.com.

Sonoco-Alcore S.a.r.l. is volledig eigendom van Sonoco (NYSE: SON) en exploiteert 30 buis- en kokerfabrieken en zes papierfabrieken op het Europese continent en in het Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Sonoco
Roger Schrum, +843/339-6018

roger.schrum@sonoco.com

Ticker_symbol NYSE:SON

Deel: ' Sonoco-Alcore presenteert buis- en kokeraanbod op Eurasia 2011 '
Lees ook