Sonoco-Alcore gaat de Europese prijzen voor karton verhogen

BRUSSEL, België--(BUSINESS WIRE)-- 20090901 --

Sonoco-Alcore S.a.r.l. heeft vandaag aangekondigd dat het de prijzen voor alle kwaliteiten gerecycleerd karton in Europa met 40 Euro of ₤ 30 per ton gaat verhogen. De prijsverandering begint met zendingen uitgevoerd op of na 14 september 2009.

Volgens Eddie L. Smith, vice president van Sonoco Europe, is de prijsverhoging nodig om de hogere kosten verbonden aan het terugwinnen van papier en energie te beheersen en is deze ook noodzakelijk door het aanzienlijk slinken van de voorraden coreboard overal in Europa. "Wij hebben alles in het werk gesteld om de kosten van onze papierfabrieken te beperken, maar de inflatie van kosten zoals deze heeft ons weinig keus gelaten en wij moeten daarom deze prijsverhoging doorvoeren.”

Sonoco-Alcore S.a.r.l. is een volledige dochteronderneming van Sonoco (NYSE: SON) en heeft 30 fabrieken voor kartonnen rollen en coreboard en zes papierfabrieken op het vasteland van Europa en in het Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Sonoco
Roger Schrum, +1 843-339-6018

roger.schrum@sonoco.com

Deel: ' Sonoco-Alcore verhoogt Europese prijzen voor karton '


Lees ook