Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

4 maart 2003

Sony Ericsson lanceert de T310 met cult actiesport game: Activision's Tony Hawk's Pro Skater 4®

Sony Ericsson lanceerde vandaag de T310 - een mobiele telefoon met kleurendisplay dat speciaal is ontwikkeld voor Gaming en Imaging. De toestellen worden nog deze week verscheept naar geselecteerde markten. Het toestel wordt geleverd met een van de bestverkopende videogamingconsole titels, Activision's Tony Hawk's Pro Skater 4®. De game maakt hiermee op de Sony Ericsson T310 zijn mobiel debuut in Europa en Azië.

Dankzij een joystick en een kleurendisplay biedt de T310 geweldige mogelijkheden voor gaming. Met 32 polyfone geluiden en vibrating force feedback brengt Sony Ericsson het gevoel van de gamingconsole naar een mobiele omgeving. Consumenten kunnen genieten van het Tony Hawk's Pro Skater 4® spel zodra zij hun T310 uitpakken. Ze kunnen op twee verschillende niveaus skateboard-gamen en maken kennis met diverse populaire skaterfiguren, waaronder Tony Hawk.

Mobiel gaming door samenwerking

Tony Hawk's Pro Skater 4® zit op de T310 dankzij een overeenkomst tussen Sony Ericsson en Jamdat Mobile, een toonaangevende uitgever van mobiele spelletjes. Daarnaast kunnen gebruikers via het Synergetix Mophun platform ook andere mobiele games downloaden. Op dit moment zijn hier ongeveer vijftig spellen beschikbaar op www.mophungames.com.

Optimaal voor Imaging en Messaging

In combinatie met de optionele MCA-25 digitale camera en de mogelijkheden voor MMS en e-mail is de T310 een ideaal toestel voor het verzenden en ontvangen van beelden en berichten. De T310 biedt superieure mogelijkheden voor MMS berichten met onder andere gepersonaliseerde beeldformatting, waardoor het mogelijk wordt om frames en dergelijke aan de beelden toe te voegen. MMS Home Studio PC software, biedt de gebruiker op eenvoudige wijze de mogelijkheid om MMS-berichten op zijn PC te maken en deze vervolgens via de telefoon te versturen. "Met de T300 waren wij de eersten die spelletjes, beelden en MMS op een telefoon met een kleurenscherm op de markt introduceren. Met de T310 versterken we ons productaanbod in deze categorie alleen maar verder," aldus Luc van Huystee, General Manager van Sony Ericsson Benelux.

In toekomst meer games

Speciaal voor de operators biedt Sony Ericsson hogere gaming niveaus van Tony Hawk's Pro Skater 4® en van andere actiesport titels als Kelly Slater's Pro-Surfer. Voor deze groep gebruikers zijn ook complete pakketten van MMS-templates, screensavers en polyfone beltonen gebaseerd op muziek uit de games beschikbaar. Dankzij de 32-toons polyfone mogelijkheden van de T310 worden de nuances van muziek en geluid verder verrijkt. In de toekomst zullen als onderdeel van de relatie tussen Sony Ericsson en Jamdat ook andere Jamdat spelletjes, waaronder het bijzonder populaire Jamdat Bowling, aan het Mophun platform worden toegevoegd. "Wij zijn verheugd over de samenwerking met Sony Ericsson om spannende content voor de mobiele telefoon naar Europa te brengen," zegt Mitch Lasky, CEO van Jamdat Mobile Inc. "Jamdat werkt nauw samen met Activision aan de introductie van Activision's "O2" actiesport titels, zoals Tony Hawk's Pro Skater 4® voor mobiele telefoons. Het is een belangrijk onderdeel van ons streven om een rol te spelen in de acceptatie en het toekomstige succes van de volgende generatie van mobiel entertainment."

De adviesverkoopprijs van de Sony Ericsson T310 bedraagt E 229,- incl. BTW excl. Abonnement.

NOOT VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Harold de Kort, Communicatie Manager Benelux,

Sony Ericsson Mobile Communications,

Postbus 1,

1170 AA Badhoevedorp,

telefoon: +31- (0)6 53 69 35 76 of

e-mail: Harold.de.Kort@sonyericsson.com

Alle Sony Ericsson persberichten zijn te zien via http://www.SonyEricsson.com/nl.

Hoge resolutie afbeeldingen zijn te vinden op http://www.SonyEricsson.com/press


---- --

Deel: ' Sony Ericsson lanceert T310 met cult actiesport game '
Lees ook