AutoRai

18-7-2002

Sorento Driving Experience in september van start

Kia slaat nieuwe wegen in met de komst van de fraai gelijnde Sorento SUV. Letterlijk, want eind september gaat de Sorento Driving Experience van start. Een prachtige tocht met een start in Nederland en eindpunt in de Zuid-Italiaanse badplaats Sorrento.

Tijdens de tocht staan de deelnemers tal van uitdagende opdrachten te wachten. Zo wordt van de deelnemers niet alleen verwacht dat ze hun Kia Sorento via een prachtige route naar Zuid-Italië sturen. De deelnemers zullen onderweg ook avontuurlijke beproevingen ondergaan als abseilen, kanoën en off-road rijden. Maar het belangrijkste is een flinke dosis teamgeest en een opgewekt humeur, aldus Carlijn Corporaal, die de Sorento Driving Experience coördineert.

Teams van twee personen
We zijn op zoek naar teams van twee personen, die in tien dagen tijd de tocht gaan volbrengen. Deelnemers moeten ouder zijn dan 23 jaar en minimaal een jaar hun rijbewijs hebben, verder kan iedereen zich inschrijven. Hoe dat werkt staat precies beschreven op de internetsite van Kia".

Niet alleen Kia levert twee teams voor de tocht naar Italië. Het project wordt ook gedragen door de sponsors Radio 538, Autotrack.nl, Zonnet en Vuurwerk Internet. Ook deze sponsors vaardigen teams voor de Sorento Driving Experience af.

De tocht start bij het hoofdkantoor van Kia Motors Nederland in Vianen en loopt via de Ardennen en de Franse Alpen naar Italië. Iedere dag wordt een behoorlijk aantal kilometers afgelegd. Overnachten gebeurt in tentjes. Voor een professionele uitrusting wordt gezorgd. In Sorrento wordt de uiteindelijke winnaar van de Sorento Driving Experience 2002 bekendgemaakt. Alle deelnemers overnachten daar in een luxueus hotel om bij te komen van de avontuurlijke maar ook vermoeiende reis.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 15 augustus aanstaande op www.kia.nl of bij een van de deelnemende sponsors. De Kia Sorento Driving Experience wordt mede mogelijk gemaakt door: Radio 538, Autotrack.nl, Zonnet, Vuurwerk Internet en Active Leisure.

Deel: ' Sorento Driving Experience in september van start '
Lees ook