Ingezonden persbericht

SOUND BLASTER SBS250 STEREO LUIDSPREKERS:
EEN NIEUWE KWALITEITSNORM OP INSTAPNIVEAU

Creative's nieuwste luidsprekers vormen een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar
alternatief voor gebruikers die op zoek zijn naar goed multimediageluid.

Amsterdam, 5 juni 2002 - Creative (Nasdaq: CREAF), de wereldwijde marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor de personal computer en het Internet, kondigt de Sound Blaster SBS250-luidsprekers aan.

De SBS250's zijn ontwikkeld om een nieuwe kwaliteitsnorm neer te zetten op het instapniveau. Zij kunnen ingezet worden in combinatie met pc's, notebooks en geluidsbronnen zoals de Creative Jukebox, of met andere apparaten met een standaard stereoaansluiting. Deze versterkte luidsprekers vormen een duidelijke stap voorwaarts ten opzichte van de eenvoudige apparaten die vaak worden meegeleverd met pc's. Ze leveren uitmuntende 2-kanaals audio met 2,5 Watt RMS per kanaal en met baspoorten aan de achterzijde voor extra vermogen.

Alle bedieningselementen, inclusief een hoofdtelefoonaansluiting, bevinden zich aan de voorzijde. Een magnetische afscherming zorgt voor een storingsvrije werking van het beeldscherm. De Sound Blaster SBS250's kenmerken zich door een eigentijds ontwerp en een elegante zwarte afwerking. Omdat ze perfect in een moderne inrichting en bij andere consumentenelektronica passen, vormen ze ontegenzeggelijk een aanwinst in elke woning.

Beschikbaarheid
De Sound Blaster SBS250-luidsprekers zijn per direct beschikbaar. De adviesprijs bedraagt EUR21,75.

Over Creative Labs:
Creative (Nasdaq: CREAF) is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet. Creative dankt zijn reputatie aan de beroemde Sound Blaster en was de stuwende kracht achter de multimediarevolutie. Nu geeft Creative de toon aan met digitaal entertainment voor PC met producten als het veel geroemde D.A.P Jukebox. De vernieuwende hardware, de eigen technologie, applicaties en diensten zijn duidelijk Internetgericht en bieden de consument de kans te genieten van hoogwaardig digitaal entertainment, op elk gewenst moment en ongeacht waar hij zich bevindt.

Creative Technology werd opgericht in 1981. Het internationaal hoofdkantoor is gevestigd in Singapore en het hoofdkantoor voor Europa staat in Groot-Brittannië. Creative Labs Europe werd opgericht in 1993 met de bedoeling een groter aandeel te verwerven op de groeiende Europese markt. De volledige Europese activiteiten zijn opgezet door General Manager Michael Sullivan en het hoofdkantoor werd gevestigd in Berkshire in het Verenigd Koninkrijk. Creative Labs Europe is de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot het negenvoudige van zijn oorspronkelijke omvang en heeft nu vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Groot-Brittannië, de Benelux, Denemarken, Zweden en Polen. Creative's European Operations and Technical Centre (EOTC) in Dublin (Ierland) werd officieel geopend op 19 juli 1995. Het EOTC is de draaischijf van de snel groeiende Europese activiteiten van Creative Labs. Het levert efficiënte, gelokaliseerde productondersteuning op maat voor de Europese markt en staat tevens in voor de aanvullende klantenservice van de filialen in de diverse landen. In totaal heeft Creative Labs in Europa nu zo'n 500 personen in dienst. Kijk voor meer informatie op: www.europe.creative.com.

Beeldmateriaal van bovengenoemd product kunt u downloaden via: .

Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten en het opvragen van dia's kunt u, bij voorkeur via e-mail, contact opnemen met:

Text 100 Public Relations
Jeroen Breuer
Tel. +31 (0) 20 5304338
E-mail: jeroenb@text100.nl

Creative Labs
Markus Eggermont
Tel. +32 (0)3 2878772
E-mail: markus_eggermont@cle.creative.com

Creative Labs informatienummers voor eindgebruikers: Nederland +31 (0)11 3230081
België +32 (0)3 2878777

Deel: ' Sound blaster sbs250 stereo luidsprekers kwaliteitsnorm op instapniv.. '
Lees ook